Održana premijera predstave Kazališta Moruzgva i Scene Gorica "OtpisaNE" Renata Baretića u koprodukciji Kazališta Moruzgva i Scene Gorica praizvedene u kazalištu Vidra.

Galerija


Održana je premijera predstave "OtpisaNE" Renata Baretića, u režiji Nikole Zavišića i koprodukciji Kazalište Moruzgva i Gradskog kazališta – Scena "Gorica". Reprizne izvedbe na programu su 20. listopada, 4., 5., 12. i 23. studenog u kazalištu Vidra.

Vezani članci Ples sa zvijezdama (Foto: Instagram) Slavko i ekipa ''tračali''kolege iz showa: "Lako je nekad prolazit kad ti je Dino Rađa muž" Uplakana Nives Celzijus nakon izgubljenog dvoboja (Video: Ples sa zvijezdama) Uplakana Nives oprostila se od ''Plesa sa zvijezdama'': ''Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci, pisati zadaće''

Premijernu publiku oduševile su glumačke zvijezde Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički.

Premijera predstave OtpisaNR (Foto: PR)
Premijera predstave OtpisaNR (Foto: PR)

Hassan, netipični migrant iz Sirije, bivši beogradski student, na svojem ilegalnom putu prema Njemačkoj i trima ženama koje najviše voli, nakratko zapinje u Zagrebu, okružen trima ženama koje nikad prije nije sreo. One mu požele pomoći, svaka na svoj način i svaka iz svoje potrebe da, barem u ovom slučaju, bude korisna. A Hassan, iako zahvalan, želi od njih čim prije pobjeći.

Scenografkinja je i kostimografkinja predstave Irena Kraljić, oblikovanje tona i glazbu potpisuje Willem Miličević, a oblikovanje svjetla Nikola Zavišić. Predstava je nastala zahvaljujući potpori Grada Zagreba, Grada Velike Gorice i Ministarstva kulture te sponzora.

Premijera predstave OtpisaNR (Foto: PR)
Premijera predstave OtpisaNR (Foto: PR)