Koncert Vesne Pisarović, najavljen za 28. 3. u Domu sportova, odgođen je zbog koronavirusa, a zakazan je i novi datum održavanja.

Galerija


Koncert Vesne Pisarović odgođen je zbog novonastale situacije i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite da se odgode skupovi i organizirana okupljanja, na kojima sudjeluje više od tisuću ljudi, piše u službenom priopćenju. 

Vezani članci PR Doris Dragović: „Osjećam se počašćeno biti gošćom bana Jelačića“ Bora Đorđević Riblja Čorba održala koncert u Celju: Bora Đorđević pjevao sa šalom Hajduka oko vrata

Novi datum održavanja koncerta je subota, 23. 5. 2020., a već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin.

U slučaju da onima koji su kupili ulaznice novi termin ne odgovara, ulaznice se mogu vratiti, od 12. 3. 2020. do 31. 3. 2020., na prodajno mjesto gdje su i kupljene. 

Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, potrebno je javiti se na info@eventim.hr. 

Osim ovog, odgođeni su i brojni drugi događaji u Hrvatskoj. 

Zagrebačka Tvornica kulture u srijedu je objavila kako se zbog koronavirusa odgađa koncert grupe The Bomtown Rats sir Boba Geldofa te će se umjesto 14. ožujka održati 17. listopada ove godine.

Hrvatska glazbena unija objavila je kako do daljnjeg odgađaju dodjelu Nagrade Status, koja se u Rijeci trebala održati 16. ožujka ove godine.

Hrvatsko društvo skladatelja objavilo je kako se odgađa i Dan hrvatskog filma i glazbe u Bruxellesu koji se trebao održati 24. ožujka.

Iz organizacije nagrade Porin također su se oglasili, a prema trenutačnim informacijama, dodjela će se održati 27. ožujka, kada je i planirana. "Organizator Porina u svakodnevnom je kontaktu sa svim nadležnim institucijama te se, sukladno njihovim uputama o neodržavanju manifestacija s brojem posjetitelja većim od 1000, Porin za sada održava", istaknuli su.

Odgođen je i koncert Marije Šerifović koji se 21. ožujka trebao održati u Spaladium Areni, a novi je datum 23. svibnja ove godine.

Koncerti Frajli u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog također su odgođeni, kao i svi ostali nastupi koji su tamo trebali biti u narednih nekoliko dana. 

Ne odustaje od tvrdnje da je slavni glumac silovao njegova tragično preminulog prijatelja: ''To nije bilo jednom''