"da je sreće"

Pogledajte spot: Pirati imaju novi singl!

Pirati (Foto: PR) Pirati (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Pirati (Foto: PR) Galerija

Pirati, bend koji u svibnju slavi 15 godina postojanja, samouvjereno nastavljaju osvajati hrvatsko estradno nebo te nam predstavljaju svoj novi odlični singl "Da je sreće."

Piratima se u posljednje vrijeme stalno smiješi sreća, a čini nam se da će tako biti i s novim singlom. Pronašli su svoj recept za hitove i s odlično uigranim timom kojeg čine Denis Dumančić kao autor glazbe, teksta i aranžmana, Fayo kao autor teksta, a aranžmana Luka Kovačić i Denis Dumančić nam predstavljaju svoju sljedeću uspješnicu.

Pogledaj i ovo Pirati (FOTO: PR) - 4 Sjajni Pirati Opet su razvalili: Novi hit neće vam izlaziti iz glave

Pirati, bend koji u svibnju slavi 15 godina postojanja, samouvjereno nastavljaju osvajati hrvatsko estradno nebo te nam predstavljaju svoj novi odlični singl "Da je sreće."

"Suradnja s Denisom nam je već postala tradicija za koju se nadamo da će se nastaviti i u budućnosti. Kada se okupimo i krenemo raditi, stvari jednostavno odlično funkcioniraju i zbog toga nam je drago što nam se Denis pridružio i u nastanku ove pjesme." - komentirali su članovi benda.

Spot za novi singl su snimali u Opatiji koja se savršeno uklopila u romantične ljubavne stihove kojima će sigurno i ovog puta dotaknuti nježna srca.

Dečki svakim novim singlom ostvaruju sve veći uspjeh i sve veći broj obožavatelja, a to dokazuje i njihov prošli singl "Godina za godinom" koji je ostvario veliki proboj te su u nešto manje od mjesec dana upisali najviši ulazak na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40.

Sigurni smo kako će i s ovom pjesmom pokazati zašto tako brzo osvajaju glazbene ljestvice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene