Pamela Ramljak predstavila je novi singl "Svirajte mi tamburaši".

Galerija


Pjesmu "Svirajte mi tamburaši“ koju je Pamela Ramljak prije nekoliko tjedana otpjevala acapella svojim fanovima na Facebooku toliko ih je oduševila da ju je odlučila uglazbiti i predstaviti kao svoj sljedeći službeni singl.

Vezani članci Pamela Ramljak Naša pjevačica s nama je podijelila ono što su znali samo njezini najbliži: "Čuda se događaju!'' Pamela Ramljak (Foto: Instagram) Izazovna fotka kraljice hrvatskih svadbi zbog koje ćete poželjeti biti na mjestu njezina supruga

Za ovu je pjesmu sama napisala glazbu i tekst, a aranžman je radio Saša Mare Milošević.

"Pjesma je nastala prije dvije godine. Originalno sam je htjela dati nekim tamburašima, potpuno je spontano nastala dok sam vozila auto i nikako mi iz glave nije izlazila rečenica "za tebe me majka rodila". Kad sam došla doma uz klavir sam razradila ideju, ali tad sam bila uvjerena da to ja nikad neću otpjevati nego, kao što sam rekla, netko povezan s tim izričajem. Kad sam došla kod mame, otpjevala sam joj tu pjesmu, onako accapela, kao što sam nedavno i pratiteljima na Facebooku i Instagramu i mama je kao i oni mi, tad prvi put stavila "bubu" u uho, kako mi ta pjesma leži i da bi bilo super da je snimim. Tad mi je to bilo nespojivo i nisam. Međutim, zadnjih godinu dana je za moju obitelj bilo dosta stresno, pogotovo za moju mamu koja je proživljavala veliku bitku s opakom bolešću. I tako krhka me je još jednom podsjetila na tu pjesmu, kako bi voljela da je otpjevam solo. I ostalo je povijest. Moja mama je sad dobro, a ja sam ponosna jer je vidjela nešto što i ja sad vidim. Ovo je pjesma za nju i zauvijek će biti moja najdraža pjesma“, rekla je Pamela. 

Spot su radili Žanamari i Mario Perčić, sniman je u okolici Varaždina, a dio u Zagrebu, na Jarunu.

"Ovo je bio veliki projekt, bilo je tu puno ljudi, 25 statista, posebna rasvjeta, moji dragi prijatelji. Uz mene u spotu se pojavljuju i Mirna Maras i Helena Janjušević iz "Plesa sa zvijezdama", mladi tamburaški sastav "Zlatni zvuci", i naravno, glavnu mušku ulogu je dobio moj suprug, Mladen Salajster. Zahvalila bih se u svom treneru Mateju koji je odlično odigrao ulogu konobara, suprugovom prijatelju Vjekoslavu Milatu, a posebno mojim curama iz Splita Ani i Tini, koje su vozile cijelu noć da bi me podržale, te se vratile nakon vožnje direktno na posao. I naravno statistima koji su bili divni, to su sve moji pratitelji s Instagrama I od srca im se zahvaljujem. Uglavnom jedan mali projekt pun ljubavi", izjavila je Pamela. 

Jessica Alba objavila prve fotografije iz Dubrovnika, ona i slavna kolegica zaključile: ''Ovo mora biti neka šala!''