Ususret Massimovog rođendana, objavljen je novi video za pjesmu "Neka ti plove brodovi".


Massimo je objavio novu pjesmu pod nazivom "Neka ti plove brodovi". Pjesma je pomalo drugačija od onoga što ste od Massima navikli čuti, jer u sebi ne nosi bol, već vedru i poletnu patinu naglašenu gudačom sekcijom i unisonim pratećim vokalima.

Vezani članci Grupa Riva Kviz: Hitovi koji bude najveću nostalgiju iz nekih prošlih vremena, pamtite li riječi? Massimo Savić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Domaće zvijezde čestitaju Dan žena: "Drage dame, jasno vam je da smo svjesni koliko ste u našim životima presudno važne"

Tematski ona ponire u dušu svakoga tko istinski voli i kroz verse daje osjećaj sigurnosti, stamenosti i punog povjerenja. Nosi univerzalnu poruku ljubavi i vodi na mjesta koja svojom razigranošću, šarenilom i srećom ne poznaju granice. Autor teksta i glazbe je Predrag Martinjak, a pjesmom "Neka ti plove brodovi" Massimo najavljuje novi album, planiran za jesen 2017. godine.

Režiju potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, a Massimo je u spotu preobražen u jedan topli lik koji pozitivnu energiju crpi iz ljudi i okoline. Za potrebe snimanja Massimo je dobio i mali modni dodatak – lažne brkove.

"Nova pjesma je vrlo pozitivna, ljetno-sunčano orjentirana. Možemo reći da je vrlo koloraturna u svim aspektima, i vjerujem da će se odlično uklopiti u ovo doba godine", izjavio je Massimo.

Rođendanska čestitka inspirirana novom pjesmom glasila bi: "Dragi Massimo sretan 55. rođendan! Punim jedrima naprijed u smjeru svega što te čini sretnim i ispunjenim".