NOA Beach Club: Sezona otvorena!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

NOA Beach Club oaza je dnevne i noćne zabave, klub koji je ljestvicu podigao zaista visoko, i koji vjerojatno zaslužuje titulu najljepšeg kluba na Jadranu.

Hrvatski Jadran je na mnogim svjetskim top listama turističkih destinacija zaslužio titulu najljepšeg mora svijeta. Dičimo se sjajnom turističkom ponudom, gastronomijom, kulturom, ponudom glazbenih događanja. No, možemo li atraktivnošću klubova parirati jednom Sky Baru u Beirutu, ili čuvenoj Reini na obalama Bospora?

Pogledaj i ovo showbuzz 6. kolovoza Noah Beach Club obećava super zabavu ovog ljeta!

Izgleda da možemo, jer na Zrću se pojavio NOA Beach Club. Po svojoj ljepoti i atraktivnosti, NOA je jedini klub Zrća, a vjerojatno i jedini klub Jadrana uz koji bi i Beyonce i Jay Z rado pristali svojom jahtom, fotografirali se, pa brzinski i ushićeno dijelili fotografije na društvenim mrežama, sve to zapapreno superlativima.

>> Sezona otvorena - Turisti, navalite!

Laserski show i 3D projekcije

Smještena iznad vode, NOA nudi pogled na sudar Jadranskog mora s visokim planinama, kombiniran s vrhunskim izborom glazbe i zabavnih sadržaja. Klub ponosno ulazi u treću sezonu, s impresivnom listom DJ-a u prethodnim ljetima i glazbenim senzacijama koje tek dolaze. Nezaboravno glazbeno iskustvo garantirano je vrhunskom selekcijom DJ-a, prvoklasnim sustavom zvuka, 3D projekcijama, laserskim showom u kombinaciji s atraktivnim plesačima i performerima. Osim toga, klub nudi pet velikih šankova, vez za jahte, VIP i lounch odjeljke, bazen, stolove za masažu i još mnogo toga.

Dolazi DJ zvijezda Calvin Harris

Vrhunac ovoljetne zabave dogodit će se 6. kolovoza kada se događa spektakularan glazbeni karneval Circus Maximus. Tada u Noi nastupaju Laidback Luke, SuperMartXe i globalna glazbena senzacija, DJ zvijezda Calvin Harris.
Ulaznice za ovaj spektakularni događaj u prodaji u sustavu Eventima i na www.eventim.hr i na www.entrio.hr

Čini se da osim kulturnih znamenitosti, gastronomije i dobrog zabavnog programa, Hrvatska počinje nuditi onaj presudan zadnji korak prema elitnoj ponudi, jer NOA je zaista napravila Zrće kakvim smo oduvijek željeli da postane.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene