Sjećanje na Tošu Proeskog, čovjeka, koji je svojim djelima, kako ljudskim, tako i glazbenim, ostavio neizbrisivi trag, među fanovima i prijateljima diljem regije, ali i šire, ni danas ne blijedi.

Galerija


Prerano nas je napustio sa svega dvadeset i šest godina, ali iza sebe je ostavio iznimno bogatu riznicu u koju kada i danas zavirimo shvatimo koliko je nadaren bio. Veliki čovjek i humanist, tek je mali dio svega onoga što je Toše Proeski bio za života, a nema čovjeka u regiji, koji za njega nije imao riječi hvale.

Vezani članci Toše Proeski - 1 Uoči trinaeste godišnjice smrti neprežaljenog Toše Proeskog konačno riješeno bolno pitanje Tedi Grubica (Foto: PR) Tošini producenti našli su ovog dečka u Hrvatskoj! Slijedi li ovom mladiću velika regionalna karijera?

Osvajao je prekrasnim osmijehom i neupitnim glasom, ali prije svega krasila ga je skromnost. Da je ljubav ono što treba pokretati ljude, uvijek je naglašavao kao ono najvažnije.

Njegove riječi ˝Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome˝ i danas žive u svima koji su ga poznavali, ali i onima koji nisu imali tu prigodu. Iako je za njegove obožavatelje vrijeme stalo 2007. godine, Toše Proeski i dalje živi u srcima svih nas.

Ove godine, dan prije njegova 40. rođendana u nedjelju 24.01., nakon svete mise u kapelici na Rokovom perivoju u Zagrebu, a koja počinje u 10:00 sati, molitvom ćemo se prisjetiti jedinog, jedinstvenog i neprežaljenog Toše Proeskog.

Sretan rođendan, zauvijek Tvoji potpisujemo!