Leto je na vratima

REVELIN Drugačiji, spektakularan, inovativan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na otvorenju ljetne sezone, 3. lipnja, nastupit će jedna od DJ zvijezda u strelovitom usponu, Seizo.

Nikad atraktivniji ljetni program dubrovačkog kluba Revelin. Drugačiji, spektakularan, inovativan. Tako bismo mogli definirati upravo objavljeni prvi dio ljetnog programa dubrovačkog Culture cluba Revelin. Po imenima izvođača, uređenju kluba, usluzi i umrežavanju novih sadržaja u jedinstvenu ponudu, Revelin ovo ljeto opravdava značajan napredak na listi najboljih sto klubova na svijetu. Dočekat će sezonu na 75. mjestu svjetske liste klubova, preuređenih ulaza, s nikad ljepšim hostesama, obogaćenom ugostiteljskom ponudom, novom web i Facebook stranicom , novim vizualnim identitetom i programima kakvih se ne bi posramili najveći klubovi svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz bome! Film Nicolasa Cagea sniman u Hrvatskoj napokon ugledao svjetlo dana, ovakvim reakcijama nije se nadao!

Na otvorenju ljetne sezone, 3. lipnja, nastupit će jedna od DJ zvijezda u strelovitom usponu, Seizo. Mnogi ističu kako je u 20 godina postigao uspjehe za koje većini njegovih kolega ne bi bilo dovoljno 50.

Od bitnijih novosti koje dubrovački klub ovog ljeta nudi treba istaknuti spektakularnu talijansku plesno akrobatsku atrakciju, ‘Visionair event’. Riječ je o prvom njihovom angažmanu na ovim prostorima, pa će i po njima mnogi pamtiti ovo ljeto u Dubrovniku. Oni će prvi puta nastupiti već 4. lipnja i sudeći prema reakcijama publike u klubovima diljem svijeta, imat će važno mjesto u programu Revelina.

15. lipnja projekt DANCElectric Residency započinje svoju sezonu, 17.lipnja stiže jedan od redovitih gostiju i miljenika dubrovačke publike, Nicola Fasano, a nakon njega 24.lipnja u goste stize Franky Rizardo, ime koje je planetarno poznato na sceni, već duže vrijeme.

Ljeto će obilježiti dva velika festivala. Prvi od njih bit će, što je veliko priznanje Revelinu, pod pokroviteljstvom jednog od najprestižnijih magazina na svijetu kada je elektronska glazba u pitanju, DJ Mag-a, bit će održan od 21. do 23. srpnja. Line up će biti otkrivan postepeno, ali za sada se zna, da će, na traženje oduševljene publike i ove godine klub rasplesati fenomenalni dvojac DJs from Mars.

Drugi festival, ‘Revelin festival’, bit će održan od 11. do 13. kolovoza , i spekulira se da će ga otvoriti veliki ljubimac dubrovačke publike, Fedde Le Grand, potvrda te informacije još se čeka.

Za početak rujna priprema se novi projekt pod nazivom ‘#TheWeekend’. Projekt je to u organizaciji kluba Revelin koji ce svake godine za ljubitelje kvalitetne house glazbe ugostit jednu diskografsku kuću, koja će kroz cijeli vikend prezentirati svoje izvođače na pozornici Culture Cluba Revelin. Prvo izdanje projekta ‘#TheWeekend’ zakazano je za 2.-4. rujna, a u goste na prvo izdanje stiže Toolroom Live ekipa.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene