STUDIO LIVE SESSION

Dva sata uživanja uz glazbenog majstora: Nik Orosi još jednom pokazao zašto nosi titulu najboljeg barista u zemlji

Nik Orosi u Studio LIVE Sessionu Nik Orosi u Studio LIVE Sessionu Foto: Nova Studio

Nakon energičnog techna karizmatičnog Petra Dundova, koji je na našem virtualnom partyju okupio brojne zaljubljenike u elektroničku glazbu, Studio LIVE Session ugostio je Nika Orosija.

Njegov ambijentalni lounge koji je puno više od toga ljuljuškao nas je puna dva sata, a neke i poveo u sanjarenje kakvo jedan opušteni vikend i zaslužuje.

Nik Orosi je, čini se, čovjek kojemu sve čega se primi ide od ruke, vjerojatno jer sve radi s puno ljubavi i strasti. Najpoznatiji hrvatski barist osim u kavu i male detalje koji život znače veliki je zaljubljenik u vinile i glazbu općenito. Svu strast prema glazbi pretočio je i u svoj prvi album, koji, naravno, ima i svoje vinyl izdanje. Nakon tri godine rada na njemu da ga dovede do savršenstva, Nik Orosi izdao je odličan album ''Underline'', na kojem nema hitova za mase, samo dobra glazba stvorena za slušanje uz one najveće užitke u životu.

I stvarno, glazba Nika Orosija, kako kažu kritičari, ''više je od ambijentalnog loungea''. Ona funkcionira na više razina – kao pozadinska glazba dok ispijate šalicu kave i čašicu omiljenog pića i ljuljuškate se u ritmu ili pak kao idealan kanal za sanjarenje koje će vas odvesti negdje gdje se osjećate sretno i opušteno.

U ovakvoj ambijentalnoj atmosferi mogli smo uživati ovdje, odnosno na YouTube kanalu A1 Hrvatska. Nadamo se da niste zaboravili pozvati frendove na virtualno druženje i da ste simultano uživali u dosad neviđenom prijenosu uživo.

Pogledajte propušteno

Ako ste propustili koji nastup, pogledajte ga na službenoj stranici Studio LIVE Sessiona, na kojoj, osim svih prošlih nastupa, možete pogledati i kada su na redu sljedeći te saznati sve o našim DJ-evima.

U Studio LIVE Sessionu komentirajte, šaljite pozdrave i svakako podijelite zabavu sa svojim prijateljima iako fizički ne mogu biti s vama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene