Nakon 16 tjedana

Nije to malo - Tony se vratio na vrh!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon apsolutne Massimove vladavine, koja je trajala punih 16 tjedana, na vrh službene hrvatske liste 40 najslušanijih radijskih singlova vratio se Tony Cetinski s pjesmom 'Zar malo to je'.

'Zar malo to je' je aktualni singl s posljednjeg albuma Tonyja Cetinskog 'Opet si pobijedila', za kojeg glazbu i tekst potpisuje Aleksandra Milutinović, dok su za aranžerski dio zaslužni Silvio Pasarić i Nikša Bratoš.

Pogledaj i ovo Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) na kraju im se posrećilo! Ovi domaći zavodnici su rekorderi po razvodima, jedan je proveo tek 21 dan u braku, no nisu izgubili vjeru u ljubav

Tonyjev glas ponovno je osvojio simpatije publike, kao i glazbenih urednika te pjesmu Zar malo to je u samo dva tjedna lansirao na prvo mjesto HR TOP 40. Nakon četiri mjeseca pjesma Suze nam stale na put zauzela je drugo mjesto, dok, kao i prošlog tjedna, ekipa iz Elementala čvrsto drži treću poziciju.

Skok s 18. na 4. mjesto zabilježila je Colonia s pjesmom Anđele, a još jedan veliki pomak zabilježen je kod pjesme Gorana Karana Ljubav čuvaj, koja se s 19. popela na 5. mjesto.

Ovaj tjedan u prvih deset našla su se čak dva noviteta. Direktno na sedmo mjesto plasirao se Boris Novković s pjesmom Lako je tebi, a dalmatinski dvojac Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, poznatiji kao Dalmatino, sa svojim su se novim singlom Polako dolazi plima popeli na deseto mjesto.

Na 6. mjestu nalazi se Vanna i pjesma 1000 milja. Jasmin Stavros s Ljubomornim ljudima ovaj je put na 9. mjestu, a  još jednu poziciju unutar prvih deset osigurao si je Massimo, ovaj put s pjesmom Vrijeme.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene