Na prvi pogled neprepoznatljiva Neda, predstavila je naime potpuno novi styling dugu, crnu kosu, šiške te mladenačku garderobu.


Uvijek spremna na šalu i odličnu zabavu, jedinstvena Neda Ukraden odlučila je doslovno šokirati obožavatelje.

Vezani članci Neda Ukraden Neda Ukraden objavila preslatku fotku od prije 36 godina, a neki se ne mogu načuditi koliko se malo promijenila Neda Ukraden Najseksi baka fatalna i u osmom desetljeću, otkrila je u čemu se krije tajna njezine mladolikosti!

Na prvi pogled neprepoznatljiva Neda, predstavila je naime potpuno novi styling dugu, crnu kosu, šiške te mladenačku garderobu. Sve to Neda je pripremila za potrebe snimanja nove pjesme i spota 'Terapija', a prema reakcijama na društvenim mrežama, fanovi su oduševljeni.

Sama Neda ističe kako je 'Terapija' totalno drugačija pjesma koja ju izuzetno veseli, 'Autori su Filip Miletić i Miloš Roganović dvojac poznatiji kao FM Play. Posebno me veseli sjajna ekipa i atmosfera koja se stvorila oko cijele pjesme.'

Cijeli izgled Neda je promijenila za potrebe spota koji je sniman u Sloveniji u Portorožu, pod redateljskom palicom Daria Radusina. 'Nova ekipa, nova energija, a posebno su me oduševili plaseči plesnog studija Escape iz Zagreba koji su pravi akrobati.'

'Malo smo se igrali novim starim izgledom. Duga crna kosa, 70. i 80.-ih godina je bila moj zaštitni znak i fanovi su bili razočarani kada sam se ošišala i promijenila da tako kažem izgled. Zato smo se sada malo igrali i užasno mi se svidjelo, te je za mene ovo bilo neponovljivo iskustvo.', ističe Neda.

Evo kako je bilo na snimanju spota.