Vrhunska ekipa

Neda Parmać vraća se na glazbenu scenu u sasvim drugačijem izdanju, njezina nova pjesma ima i posebnu poruku

Neda Parmać Neda Parmać PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 5 Neda Parmać +0 Neda Parmać - 1 Galerija

Neda Parmać snimila je spot i svoju novu autorski pjesmu "Daj mi".

Godinu dana nakon posljednjeg singla "Minut u tišini", pod izdavačkom palicom RTL Musica, Neda se vraća s još jednom autorskom pjesmom, ovoga puta u sasvim drugačijem izdanju.

Pogledaj i ovo Neda Parmać - 2 "svaka čast" Feminemka se pohvalila hrabrim činom na samom početku godine: "Ležim pokrivena i hladno mi je dok te gledam!"

"Pjesma je, kao i prethodnih nekoliko, nastala u autu, gdje sam shvatila da jedino imam svoj mir, pod uvjetom da ugasim mobitel. Došla sam s idejom do producenta Ivana Škucne, koji mi je pomogao ideju pretočiti u pjesmu. Nakon što mi je poslao svoju viziju aranžmana već sam sljedeći dan počela s organizacijom snimanja videa. Nadam se da će se svima svidjeti kao meni", izjavila je Neda.

 

"Na setu je uvijek veselo. Okupila sam ekipu koja sada surađuje i sa mnom i s Gelato sisters tako da slobodno mogu reći da smo više od suradnika. Za kostime se uvijek pobrine Modna Sova, frizerski atelier Monet je u uz mene već 15 godina, a nekoliko zadnjih projekata surađujem s megatalentiranom vizažisticom Tatjanom Tomšić tako da mi snimanje dođe kao izlazak. Ovoga puta sam na set pozvala i svoje prijateljice Janu Fabijanić, Branku Sovar, Anu Dujan i Constance Marx koje su čagale sa mnom. Ekipa je vrhunska! Ali evo, da ne ispadne da su oko mene samo žene, za ravnotežu se pobrinuo Tomislav Rubinjoni, koji je utjelovio osobu kojoj se u pjesmi obraćam", dodala je Neda.

"Daj mi" je pjesma za sve koji se ne zadovoljavaju prosjekom, kako u životu, tako i u vezama, a autori su Neda Parmać i Ivan Škunca dok je redatelj videa Tomislav Pović.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Chris Pratt (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Justin Bieber (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Crkva u koju idu svjetski poznata imena našla se usred skandala, novac od donacija trošili su na nemoralan način

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene