Dubrovački Stradun i ovog Silvestrova bio je najbolje odredište za najluđu noć u godini.

Galerija


Za ovogodišnji doček Nove godine jedan od najljepših gradova Hrvatske, Dubrovnik, priredio je pravu glazbenu poslasticu uz koju su posjetitelji na spektakularan način uplesali u 2017. godinu. Proslava Nove godine tradicionalno se održala na žili kucavici grada – središnjoj ulici Stradun, gdje je program započeo neizostavnom kolendom u kojoj su podjednako uživali i djeca i odrasli. Nezaboravni večernji doček u biseru Mediterana osigurao je kralj zabave – Joško Čagalj Jole. Prometni kaos u Dubrovniku, ulice zatvorene za promet - slika je koja se u Dubrovniku rijetko viđa. Brojni obožavatelji osim iz Dubrovnika i južne Dalmacije, došli su i iz susjedne Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Jole (Foto: PR)
Jole (Foto: PR) - 1

Kao jedan od najpopularnijih zabavljača u Hrvatskoj, Jole je svojim odličnim raspoloženjem i glazbenim hitovima, kao stvorenima za ludu zabavu, sjajno podigao atmosferu i rasplesao mnogobrojne Dubrovčane i njihove goste. Publika je zajedno sa svojim miljenikom pjevala njegove najveće hitove kao što su 'Kada žene tulumare', 'Bailando solo', 'Nosi mi se bijela boja', 'Duša od papira', 'Pijanica nisam', 'Remek djelo' te 'Najgori plan', koji je postao najbolji plan za ovo Silvestrovo. Jole je svojim bezvremenskim hitovima oduševio sve prisutne i pružio im noć za pamćenje. Na Stradunu je zajedno s Joletom nastupila i Doris Dragović.

Jole (Foto: PR)
Jole (Foto: PR) - 3


Dubrovnik je već godinama poznat po jednom od najboljih i najljepših dočeka Nove godine u Hrvatskoj, što svakako potvrđuje i ovogodišnji glazbeni program uz kojeg su Dubrovčani zakoračili u 2017. godinu sa stilom, u društvu najdražih osoba, uz zarazni ritam, blještave prskalice i pjenušave mjehuriće. Jole će u siječnju objaviti novi singl pod nazivom 'Rasipnik' koji će predstaviti novog Joleta s novim zvukom.

Jole (Foto: PR)
Jole (Foto: PR) - 5