Popularna serija ''Drugo ime ljubavi'' iz dana u dan okuplja sve veći broj gledatelja, a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, fanovima serije se osim napete radnje, svidjela i naslovna pjesma

Galerija Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: IN Magazin) +5 Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV)

Pjesmu izvodi grupa Vigor na čelu s pjevačem Mariom Rothom, a autori pjesme su Vjekoslava i Tonči Huljić.

Vezani članci Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek o finalu serije ''Drugo ime ljubavi'': "Bit će puno preokreta. Postat ću djed, to su mi sredili'' Luka Krpan Ekskluzivna ispovijest Luke Krpana: ''Bio sam s očevom zaručnicom, u njegovom krevetu, u njegovoj kući''

Popularni glumci, atraktivne lokacije snimanja, napeti odnosi među likovima i brojni obrati privukli su gledatelje, a upravo je glazba ta koja je proteklih tjedan dana gledatelje uvela u uzbudljivu dramatiku prvih epizoda serije ''Drugo ime ljubavi''.

''S najavnom pjesmom koja predstavlja seriju, pogotovo u prva dva tjedna, vi morate nekako dati do znanja u nekih 30-ak sekundi o čemu se tu radi i to nije jednostavno'', objašnjava Tonči Huljić koji iza sebe ima bogato iskustvo s glazbom za serije.

''Velika mi je čast i zahvalan sam što je Tonči baš nekako mene pronašao, čuo i vidio u svemu tome'', izjavio je Mario Roth.

Godinama je zagorčavala život Lady Di, a sada znamo i kako je reagirala na vijest o njezinoj smrti Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +7 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju