Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjesma se stilski nastavlja na prethodne singlove, donoseći već prepoznatljiv akustični zvuk Detoura.


Nakon singlova „Nema“, „Cvijet“, te „Srce veliko“ i „Snijeg“ s kojima se grupa Detour posljednjih godinu dana nametnula u radijskom eteru od danas će se publici predstaviti njihov novi singl „DALEKO“, koji će se naći na nadolazećem trećem studijskom albumu najavljenom za jesen 2014. u izdanju Aquarius records.

PlayOne i Barbara Tucker imaju novi hit 'We Are Not Alone' - službeni song West House Reunion Festivala

Vezani članci Slika nije dostupna Mlad, zgodan i popularan: Tko tu pretjeruje? Pogledajte VIDEO! Slika nije dostupna 'Još jedno ludo ljeto'... najavljuje Lana Jurčević – objavila novi seksi video

„Daleko“ progovara o djetinjoj znatiželji koja čući u svakom od nas...o slobodi, o potrebi za novim iskustvima, o potrebi da se izdignemo iz društveno zacrtanih okvira i naučenih načina, o potrebi da činimo i „zabranjene“ stvari iako je to možda opasno ili su nas barem tako učili.

'Kada mi je Maja prvi puta odsvirala „DALEKO“ bio sam impresioniran ljepotom melodije i neodoljivim tekstom. Odmah sam znao da je to pjesma koju želimo predstaviti ljudima', ističe Nenad Borgudan koji potpisuje aranžman i produkciju, dok tekst i glazbu ovaj puta potpisuje Maja Posavec, pjevačica Detoura.

Nakon predstavljanja svog petog službenog singla grupu Detour u petak 9.5. čeka nastup u akustičnoj varijanti na „ARTikuliranju“ koje će se događati na zagrebačkom Strossmayerovom trgu, dok za četvrtak 15.5. u Vintage Industrial Baru nakon dužeg vremena upriličuje zagrebački cjelovečernji koncert.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook