ADRIATIC PERCEPTION FESTIVAL TRAJE OD 3.-5. KOLOVOZA NA UŠĆU NERETVE

Najjužniji hrvatski festival elektronske glazbe objavio sve izvođače

PR PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija

Uzbudljivo je vrijeme iščekivanja novog izdanja Adriatic Perception Festivala koji će se ove godine održati od 3 - 5. kolovoza.

 

 Njegov dom je izuzetno čarobna lokacija u neretvanskom kraju. Smjestio se tamo gdje vjetrovi pušu na najčudnije načine i gdje se priroda poigrala sama sa sobom te stvorila vlastito igralište skriveno od ostatka svijeta.

PR PR

Tko god je ugazio u pijesak na Ušću zna kako to iskustvo mijenja postavke u mozgu, ali i kako se na to mjesto uvijek poželi vratiti. Tamo je priroda odlučila biti veličanstvena i ponuditi priliku za bijeg svakom bjeguncu. S lijeve strane Jadransko more, a s desne rijeka Neretva, susreću se u ovom jedinstvenom pejzažu, a u jedinoj kopnenoj točki koja ih dijeli nalazi se Adriatic Perception - festival najbolje elektronske glazbe iz dvije perspektive te festival mijenjanja percepcije.

PR PR

Na ovogodišnjem izdanju APF -a očekujte najbolje regionalne izvođače, kao i nekoliko stranih, koji će nastupiti na dvije pomno osmišljene pozornice.
SEA stage je glavna pozornica na kojoj će 3. i 4. kolovoza nastupiti Rob Hes i Guy Mantzur kao headlineri, a pridružit će im se neki od najboljih regionalnih selektora: Petar Dundov, Marina Karamarko, Dejan Milićević, Mladen Tomić, AudioStorm, DJ Jock, D.R.N.D.Y, Edy C, Royal Wolf i Tom Bug.

PR PR

RIVER stage nalazi se u hladovini borove šume na Ušću te je rezerviran za one, po mnogima najbolje sate za partijanje - rano jutro iz kojeg će publiku u dan povesti i sa stilom zatvoriti APF - Plattenbank Records . Etiketa Yaniv Tala i Guy Mantzura preuzima ovu važnu ulogu zaključka nove percepcije, koji će vam pokazati Yaniv Tal i Damir Ludvig.

PR PR

Do kreiranja percepcije dolazi preko uvjerenja, vjerovanja, imitacije, ideja, okoline i samodefiniranja. To su ideje koje smo prihvatili i u koje vjerujemo te prema njima postupamo. Tako Adriatic Perception festival vjeruje u najbolju regionalnu elektronsku glazbu i njezinu moć spajanja ljudi, ali i ideju da svatko može pridonijeti očuvanju okoliša na jednostavne načine i bez napora.

PR PR

S prvim korakom na lokaciju Ušća Neretve, percepcija se momentalno mijenja, a pješčana plaža, more, sunce, sportske aktivnosti i glazba tvore perfektnu fuziju, posebno kreiranu i smiksanu, kako bi omogućila vrhunski provod.

Na festivalu je moguće i kampiranje, no u vlastitom aranžmanu, a možete i istražiti tajne delte Neretve, koja se u ovom jedinstvenom krajoliku ulijeva u Jadranskom more.
Ulaznice za festival možete nabaviti preko Ticketshop.hr stranice i njihovih prodajnih mjesta.
Kako je bilo na prošlogodišnjem izdanju APF-a pogledajte ovdje.


 

Pogledaj i ovo PR INTERVJU IVNA JI: Nakon dugogodišnjeg eksperimentiranja sa žanrovima otkrila sam toplu vodu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene