Beta Sudar je snimila videospot za pjesmu "Ma zamisli" koja će se naći i na njezinom albumu prvijencu koji planira objaviti ove godine.

Galerija


Atraktivan nastup i dinamična pjesma 21-godišnje Bete Sudar nisu ostavili ravnodušnim 18 milijuna gledatelja koji su po nekim procjenama gledali ovogodišnju Doru. Pripreme koje su za Betu prethodile tom glazbeno scenskom spektaklu uključivale su i snimanje spota u vizualno dojmljivom prostoru, a video vjerno prenosi vrckastu, energijom nabijenu atmosferu pjesme autora Predraga Martinjaka s kojim Beta surađuje od početka svoje pjevačke karijere otpočele u TV showu Nove TV "Supertalent".

Vezani članci Albina Grčić - 1 Albina otkrila detalje sa snimanja spota za "Tick-Tock", oglasio se i Roko Blažević! Albina Albina: ''O predstavljanju Hrvatske na Eurosongu maštam od djetinjstva, podršku imam i od inozemne publike!''

"'Ma zamisli' je tekstualno prava zezalica u kojoj će se pronaći sve djevojke koje su imale posla s presramežljivim dečkima. Tu zabavnu priču smo prenijeli i na scenu Dore gdje su mi se pridružila dva sjajna plesača Christian Nujster i Jakov Tenžera i baš smo uživali u svakoj sekundi nastupa. Pjesma stvarno brzo ulazi u uho i nadam se da neće tako lako izaći iz glave svima koji je čuju. Naći će se i na mom albumu prvijencu koji planiram objaviti ove godine i zbog toga sam jako uzbuđena", ispričala je pjevačica.

Na lavinu komentara, medijskih objava i naslovnica portala koje je generirala njezina pojava u Opatiji, Beta se opušteno smije i kaže: "Pozitivno me iznanadio interes medija, telefon mi ne prestaje zvoniti, svi se raspituju o nastupu i stylingu. Pa kad je već tako, otkrit ću da je styling moja ideja, nisam bila ničija lutkica kojoj se nameće modna kombinacija, već sam obukla ono u čemu sam se osjećala moćno, zavodljivo i sigurno u sebe.“