Na najpoznatijoj plaži u Hrvatskoj u tijeku su pripreme za koncert Chrisa Browna, koji nastupa na Zrću u sklopu Fresh Island Festivala.


'Pozornica je specijalno dizajnirana po njegovim arhitektonskim inženjerskim standardima koje možete vidjeti samo na velikim eventima diljem svijeta gdje Chris Brown nastupa. Već pet dana se gradi cijela pozornica, vrlo je zahtjevno, ali pokušat ćemo ispuniti sve što je pred nama zadano', rekao je Adnan Mehmedović iz organizacije cijelog spektakla.

Pozornica za Chrisa Browna (FOTO: Ines Ibrišević)

Iako se koncert održava sutra navečer, atmosfera je itekako ugrijana i odbrojavaju se sati do pravog spektakla, izvještava naša novinarka Ines Ibrišević.

Ines Ibrišević (FOTO: Dnevnik.hr)

'Sam koncert Chris Browna je set lista pjesama od sat i pol, to je pop koncert koji u principu kroz svaku turneju slično izgleda, a sve ovisi o raspoloženju i cijeloj atmosferi koncerta. Usred koncerta, ako izvođač odluči i dobro se osjeća, može nešto promijeniti, dodati, može izlaziti na bis nekoliko puta, a to sve ovisi o feedbacku od publike. Mi se nadamo da će i njemu i publici biti super', otkrivaju iz organizacije.

Pozornica za Chrisa Browna (FOTO: Ines Ibrišević)

Koncert Chrisa Browna bit će jedini 'Big Beach' događajkoji će se ovog ljeta održati preko cijele plaže Zrće, a nakon koncerta after partiji Festivala održavaju se u klubovima Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya.

'Preko 120 rasvjetnih tijela nalazi se na pozornici i ogroman speaker sound sistem koji će sigurno ozvučiti cijelu plažu kako treba. U slučaju kiše koncert će se sigurno održati, ali mi se ipak nadamo da će vrijeme ipak biti dobro', kaže Adnan. Nadamo se da će Brown biti nešto mirniji nego inače, jer je poznat po burnom temperamentu.

Na spektakularnoj pozornici radilo je preko šezdeset ljudi, a svjetski doživljaj moći će imati svi koji sutra dođu na koncert velike zvijezde Chrisa Browna na Zrću.

Chris Brown (Foto: PR)