Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Doris Dragović otkriva goste spektakularnog koncerta u Spaladium Areni 11.12.2015.!


Zaintrigirani neslužbenim, radnim nazivom koncerta Doris Dragović u Spaladium Areni 11.12.2015. kojeg smo doznali od njenog tima, a to je „Moja dica i ja“, upitali smo Doris o tome, a ona nam je kazala: 'Da doista. Nema veće ljepote kada nakon toliko desetljeća rada vidiš da si zapisan u životima mladih ljudi, novih generacija. Toliko dugo već pričam o tome, vrijeme je da ih čujemo.' Naučeni na to da Doris uvijek ugošćuje raskošne vokale poput Zorice Kondže i Vanne na dva prošlogodišnja iznimno posjećena koncerta u Lisinskom, ova novina je doista nastup za pamćenje koji valja čuti.

Doris opet osvaja - zaljubila se u djelo talentiranog Huljića juniora

Vezani članci Eurosong Koliko znate o kultnim hrvatskim pjesmama s Eurosonga koje su i danas pravi hitovi? Provjerite svoje znanje! Doris Dragović Doris Dragović vjerna je obožavateljica Albine, njeni komentari na društvenim mrežama ističu se od ostalih

Tako će na pozornicu Spaladium Arene kročiti Ana Opačak, kojoj je upravo Doris dugogodišnji glazbeni mentor. Čuti ćemo i klavirsku pratnju Ivana Huljića. Možemo se prisjetiti kako se njihova prva glazbena ljubav realizirala u pjesmi "Svit ne more znat" čija je promocija bila 2008. godine na Splitskom festivalu, to je očito bila velika iznimka s obzirom da Doris ne nastupa na festivalima već čitavo desetljeće. Od tada traje ta posebna veza, o čemu svjedoči i rad Ivana Huljića na prošlom albumu Doris Dragović, a upravo on potpisuje i glazbu aktualnog singla 'Jubavi rič'. Jedna od posebnih gošći splitskog koncerta bit će i desetogodišnja djevojčica Emma Uvalić koja je nastupala i pobjeđivala na brojnim dječjim festivalima pjevajući upravo Dorisine pjesme. Kako sama Emma kaže, 'Doris joj je idol i uzor, te bi željela biti kao ona kada naraste'.

Čuti ćemo i Natašu Reić Matković koja već dugo nastupa uz Doris kao prateći vokal, jer kako i sama kaže: 'Ona je bila moj učitelj i još uvijek je, moja snaga, učila sam od nje sve i nju poznavati je dragocjeno.' Doris je naime poznata po svom dugogodišnjem radu sa mladim izvođačima i glazbenom utjecaju koji ostvaruje na njihov razvoj, a upravo to je razlog zbog kojeg je kao goste veličanstvenog koncerta u Splitu pozvala redom mlade nade glazbene scene. Jedno je sigurno, raskošni vokal Doris Dragović, u društvu njene voljene dice, garantira glazbeni spektakl u Spaladium Areni u petak 11.12.2015. !
Interes obožavatelja za koncert je izniman, a upiti za ulaznicama stižu iz cijelog svijeta od Velike Britanije, Makedonije, Bugarske, Rumunjske pa sve do Izraela.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook