Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prljavci će ovog ljeta opet žariti i paliti!


Popularno Prljavo kazalište po prvi će puta nastupiti u pulskoj Areni u subotu, 9. kolovoza. Čini se da je Arena pravi izazov za Prljavo kazalište, rekao nam je frontmen grupe Jasenko Houra.

Vezani članci Slika nije dostupna Božićni koncert Prljavog Kazališta Slika nije dostupna Što se to veliko na današnji dan dogodilo u Zagrebu 1989. godine?

'Kada organiziramo koncerte, tražimo mjesta na kojima nismo do sada bili, mjesta koja predstavljaju izazov za nas kao band. Produkcijski koncert u Areni bit će spektakl, ali na nama je kao bandu da se na pozornici dobro osjećamo, da sve besprijekorno funkcionira i da se publika odlično zabavi', istaknuo je Houra.

Prljavo kazalište na putu prema Kanadi - turneja unaprijed rasprodana!

Da je pulska Arena izazov priznao je i Mladen Bodalec. 'Arena je poseban, impresivan i impozantan ambijent, te će kao takva biti pravi izazov bandu. Tijekom ljeta imat ćemo brojne koncerte po obali i otocima i sve je to neka vrsta uvertire, zagrijavanja za Pulu. Koncert će i s tehničke strane biti zahtjevan i poseban, sa specijalnim stageom, razglasom i rasvjetom. Mi ćemo dati sve od sebe, kako bi dostojno prezentirali Prljavo kazalište', zaključio je Bodalec.

Prljavci planiraju svojim obožavateljima priuštiti koncert za pamćenje, uz najveće hitove iz svoje prebogate glazbene karijere. Posbeno mjesto imat će i aktualni singl 'Tamni slapovi', koji je izuzetno dobro primljen i od slušatelja i kritičara.

A dok se Prljavo kazalište priprema za nastup u Areni, pred njima su i druge koncertne obveze:

11.07.2014. Hrvatska – Arsenal, Zadar
19.07.2014. Makedonija – Prilep
09.08.2014. Hrvatska – Arena, Pula

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook