Osvaja Hrvatsku

TOTALNI HIT Imitira Ćiru, Mamića, Modrića, Šimunića...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Komičar, Mišo Sorić, iz Dubrovnika osvaja Lijepu našu. Sve je popularniji i zovu ga na sve strane. Njegove imitacije oduševljavaju.

Za vrijeme proslave 4 rođendana jedinog regionalnog stand up comedy show o muško -ženskim odnosima 'Štiklom u mozak, loptom u dupe', veliku pozornost je privukao gost iz Dubrovnika, Mišo Sorić, oduševivši publiku imitacijama Ćire Blaževića, Zdravka Mamića, Nina Raspudića, Luke Modrića i Joe Šimunića.

Pogledaj i ovo Marčelo Selim (Foto: PR) Tužna životna priča Sjajni imitator nakon nastupa posvećenog mami i sam je zaplakao: "Ako pobijedim, vodim ju na Havaje!"

Samozatajan i skroman imitator kaže: "Inače sam snimatelj i montažer, ali imitacijom se bavim od malih nogu, doslovno od vrtića, ali profesionalno tek od prosinca 2013. godine. Naime tada sam nakon utakmice Hrvatska - Škotska (tu utakmicu je Hrvatska izgubila 2:0 i Igor Štimac je dobio otkaz) snimio jedan video u kojem oponašam neke hrvatske i svjetske nogometne ličnosti koje komentiraju cijelu situaciju. Taj video sam poslao prijatelju, on ga objavio na facebooku, proširio se po portalima, došao i na Dnevnik.hr i sakupio preko 150 000 pogleda u par dana. Nakon toga sam se povezao s našom "PreCjednicom" Marijanom Perinić, koja me pitala bi li se okušao u nastupima pred publikom i tako je započelo jedno lijepo prijateljstvo ali i suradnja na njenom showu Štiklom u mozak, loptom u dupe" – kazao je Mišo kojeg morate pogledati u videu niže.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene