ovo se čekalo!

Legendarni Mišo Kovač vraća se na pozornicu nakon tri godine, poznati su datum i lokacija koncerta: "Bit će lom!"

Mišo Kovač na Poljudu - 2 Mišo Kovač na Poljudu - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 2 Mišo Kovač na Poljudu - 1 +0 Mate Mišo Kovač Galerija

Mišo Kovač planira održati koncert na Starom placu u Splitu 5. lipnja, a to će biti njegov prvi nastup nakon 2019. godine.

Legendarni Mišo Kovač vraća se na pozornicu nakon tri godine.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač Još je hospitaliziran Pojavila se fotografija Miše Kovača iz bolnice, evo kako se drži: ''Legendo naša, brz oporavak''

Njegov povratnički koncert održat će se 5. lipnja u Splitu, na hajdukovu bivšem stadionu Starom placu, doznaje Jutarnji list.

"Bit će lom!" poručio je Mišo kojeg, kao strastvenog navijača Hajduka, uz najavljenu lokaciju koncerta vežu lijepe uspomene.

Stari plac može primiti oko 20 tisuća ljudi, a s obzirom na to da je Mišo zadnji koncert održao 2019. godine u Zagrebu, ne sumnjamo da će biti popunjen do posljednjeg mjesta.

Inače, iza legendarnog pjevača je težak period tijekom kojeg je nekoliko puta hospitaliziran zbog zdravstvenih problema, a zbog zaraze koronavirusom je jedno vrijeme primao i kisik.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme +4 Marko Petrić, Valentina Walme Celebrity Talentirana ljepotica i naš glumac prvo su skrivali da su u vezi, a sad su usred hit-emisije javno izmijenili poljubac pred kamerama!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mirella Holy Mirela Holy Mirela Holy (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirela Holy Celebrity Mirela Holy kakvu još nismo vidjeli: Riješila se svojeg zaštitnog znaka i iznenadila novim imidžom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene