Prava podrška

Ružičasti brlog – u nedjelju će na led isklizati 22 'ružičasta' medvjeda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'One trebaju našu podršku svih 365 dana u godini i zbog njih mijenjamo boju našeg dresa!'

 Najomiljenija boja u Brlogu ovih dana je ružičasta, a u nedjelju (02. 11.) će na led Ledene dvorane Doma sportova uklizati 22 'ružičasta' Medvjeda koji će protiv Amura iz Habarovska odigrati 'ružičastu' utakmicu 'Sve za nju!' i to zahvaljujući Podravki. Poruka koju će Medvjedi na ledu nečujno reći dva dana nakon što završi mjesec 'ružičaste vrpce' bit će: ''One trebaju našu podršku svih 365 dana u godini i zbog njih mijenjamo boju našeg dresa!''.

Predstavljanje medveščakovog ružičastog dresa jučer su podržali brojni ljubitelji hokeja poput: Petra Kurtela, Jelena Rozga, Aleksandra Dojčinović, Renata Sabljak,  Baby Dooks, Davor Meštrović, Dubravko Šimenc i brojni drugi.

Medveščakova i Podravkina uvertira u nedjeljnu 'ružičastu' utakmicu 'Sve za nju!' počela je već sinoć u Oranž Bistro & Wine Baru druženjem Medvjeda s navijačima prilikom kojeg su ekskluzivno predstavljeni ružičasti dresovi koje će igrači nositi na nedjeljnoj utakmici. Ugodnoj atmosferi s humanitarnim predznakom u Oranžu poseban su štih dali igrači Medveščaka koji su se okušali u ulozi prodavača vrućih kestena, toplog Podravka čaja i muffina. Medvjedi su briljirali u novim ulogama, iako će oni reći ''bolje se snalazimo na ledu, nego kao kestenjari'', a sav prikupljen prihod od prodaje doniran je udruzi 'Sve za nju!'.

Pogledaj i ovo showbuzz Stop alkoholu Hokejaši Medveščaka pokazuju nam put!

STOP nasilju nad ženama - Nova DIVERSITY poduka Medvjeda

''Lijepo je bilo provesti vrijeme s navijačima i razgovarati s njima jer nam oni nisu važni samo na tribinama, nego i izvan njih. Ovo je poseban događaj i jako se veselimo što ćemo nositi ružičaste dresove. Rak je ozbiljna bolest koja je na neki način sve nas dotaknula, zato nam je drago što možemo pružiti podršku svima kojima je to potrebno. Nadam se da će u nedjelju svi uživati u utakmici, kao što ćemo i mi'', rekao je igrač Nathan Perkovich.
Iste večeri Medveščak i Podravka na Ilici 40 otvorili su i posebno dizajniran pop-up izlog u kojem su postavljeni ekskluzivni igrači dresovi ružičaste boje.

"Drago nam je da je Medveščak prepoznao naš prijedlog te osigurao igranje ove utakmice u posebnim dresovima. Ovime su Medvjedi dali podršku našoj suradnji s udrugom 'Sve za nju!'.

Ova humanitarna akcija započela je donatorskom večerom, a nastavlja se velikim koncertom benda Frajli u Lisinskom i prodajom CD-a. Osobito nas veseli činjenica i radujemo se podršci navijača Medveščaka koji su uvijek do sada pokazali veliko srce kakvo ima i naša kompanija. Ovo je početak kampanje koju pripremamo s Udrugom, a koja će se zasnivati na ideji samopomoći i edukacije oboljelih kroz radionice kuhanja", najavila je direktorica

"Primarni cilj ove kampanje koju radimo s Podravkom nije prikupljanje donacija, već isticanje važnosti i brige za vlastito zdravlje, ali i važnosti potpore svim oboljelima. Zadovoljan sam da naši partneri, kao što je Podravka, imaju veliko srce i zajedno s našim navijačima čine dobru i veliku stvar'', izjavio je direktor marketinga i sponzorstava KHL Medveščak Zagreb, Mislav Madirazza te dodao:

''Posebno smo ponosni na činjenicu da ovakav događaj organiziramo prvi u Hrvatskoj i još jednom ističemo kako je upravo dužnost sportaša i sportskih kolektiva da svojim primjerima i djelovanjima utječu na pozitivne promjene u društvu. Ovogodišnja kampanja logičan je nastavak svih projekata koje smo na ovu i slične teme s ciljem brige o zdravlju provodili i prethodnih godina".
Ulaznice za nedjeljnu utakmicu (17.30h, Dom Sportova) dostupne su u sustavu Ticketshop.hr i u Tisak Media centrima po cijeni već od 40 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene