sjajan posao!

Spot vrijedan svake sekunde gledanja: Massimo i Vatra udružili snage

Massimo i Vatra (FOTO: Mare Milin) Massimo i Vatra (FOTO: Mare Milin)

Najavljena suradnja Vatre i Massima na zajedničkoj novoj pjesmi "Nama se nikud ne žuri" zaokružena je fantastičnim videospotom.

Najavljena suradnja Vatre i Massima na zajedničkoj novoj pjesmi "Nama se nikud ne žuri" zaokružena je fantastičnim videospotom koji je djelo redatelja Filipa Filkovića Philatza.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 8 ''kako je to brzo prošlo'' Ivan Dečak iskreno o 25 godina karijere Vatre i ljubavi sa menadžericom: ''Ono što je Đorđe Balašević jednom rekao, prekrasna jedna rečenica...''

"Višemjesečno snimanje rezultiralo je vjernim vizualnim prikazom same srži pjesme o ljubavi i prolaznosti", navodi autor Ivan Dečak.

Filip Filković, uspješan mladi redatelj koji iza sebe ima zavidnu listu suradnji s renomiranim domaćim glazbenicima, složio je vrhunske 4 i pol minute videa koji prati novi singl.

"Spot smo počeli raditi iznenađujuće rano. Ivan mi je poslao ranu demoverziju pjesme i odmah smo ustanovili koja je ideja i smjer spota. Želio sam napraviti spot koji je zbirka pedantnih snimljenih životnih fenomena bez konvencionalne strukture priče. Svi ti isječci iz života fokusiraju se na čovječanstvo, prirodu te balansirani odnos između njih. Više od pola godine prikupljali smo, snimali, nešto kupili, nešto posudili i pripremali kadrove za ono što je ultimativno postao vizualni attack video", rekao je nakon završetka snimanja redatelj Filip Filković.

Dva etablirana izvođača udružila su snage i, svatko sa svojim znanjem i entuzijazmom, snimila pjesmu koja je odmah zamirisala na hit. Produkciju potpisuju Vatrini provjereni suradnici i majstori svog zanata Jura Ferina i Pavle Miholjević.

Pjesmu će prvi puta zajednički uživo izvesti na Valentinovo, 14. veljače u Spaladium Areni na velikom Massimovu koncertu na kojem Vatra nastupa kao poseban glazbeni gost.

Massimo i Vatra (FOTO: Mare Milin) Massimo i Vatra (FOTO: Mare Milin)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene