Provod za pamćenje

Massimo: Arena je koncert mog života, želimo napraviti spektakl!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Massimo će 17. kolovoza 2013. održati koncert u pulskoj Areni! Poznati pjevač, dobitnik brojnih priznanja struke za svoj glazbeni rad i ono najznačajnije – miljenik publike – najavio je veliki koncert u Areni.

Koncert na najljepšoj otvorenoj pozornici kruna je ovogodišnjeg obilježavanja Massimove 30-godišnje karijere, a istovremeno sa službenom najavom koncerta u Puli, Massimo objavljuje novi singl pod nazivom 'Suze nam stale na put'. Pjesma autora Predraga Martinjaka P'Eggyja – ujedno i autora velikog hita 'Iz jednog pogleda' – danas je premijerno puštena na radio stanicama diljem Hrvatske.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite U prodaji službena biografija 2CELLOS - Veliki prasak!

'Definitivno se radi o jednom novom početku. Jako me raduje što moja nova pjesma 'Suze nam stale na put' izlazi upravo uoči najvažnijeg koncerta u mom životu, želimo napraviti spektakl u Areni. Upravo ti novi počeci, neke nove pobjede, to je ono što me još uvijek raduje iako se profesionalno bavim glazbom već 30 godina. Kažu da je teško održati stalno jednaku iskru angažmana u glazbi, ali što mogu kada jednostavno stalno gorim“, kazao je Massimo.

>> Massimo oduševio koncertom u Tvornici!

Massimo najavljuje koncert za pamćenje, s dosad najvećom produkcijom u rangu inozemnih zvijezda, u čijem se kreativnom timu nalaze Željko Radočaj, zadužen za tehnički dio, redatelj rasvjete Reno Raos, video umjetnik Ivan Marušić Klif, redatelj Radislav Jovanov Gonzo i mnogi drugi.

'S jedne strane nama je ovaj koncert kruna 10-godišnjeg rada s Massimom, a s druge strane i dosad najveći izazov u našoj koncertnoj djelatnosti, koju smo pokrenuli unazad godinu dana i jako nam je drago što su Narodni radio i Planet obuća prepoznali ovaj projekt. Nadamo se da će se ljudi ugodno osjećati te subote u pulskoj Areni i da će kao i uvijek glavni akcent biti na Massimovoj glazbi. Pridružit će nam se i neki dragi prijatelji i gosti. Želimo svima i sebi lijepo vrijeme u Areni, istaknuo je Boris Horvat, direktor Aquarius Recordsa.

Večer za pamćenje uz pregršt hitova iz 30-godišnje karijere, s naglaskom na aktualni studijski album 'Dodirni me slučajno', veliki je izazov za Massima, kao i organizatora koncerta Aquarius Records i glavnog medijskog partnera Narodni radio.

'Ponosni smo što je Narodni radio uz ovakav veliki glazbeni događaj - koncert Massima u pulskoj Areni. Prije svega zato što je Massimo jedan od najtraženijih glazbenika u našem eteru s pjesmama s aktualnog albuma ‘Dodirni me slučajno’, koji i godinu pol nakon izlaska još uvijek izbaciju hit singlove. A drugo, zato što s Massimom po drugi put radimo naš veliki projekt Domaće uživo. Riječ je o projektu koji po cijeloj Hrvatskoj radi najveće glazbene događaje, a sve pod jednim sloganom Najbolja domaća glazba. S Massimom smo radili veliki koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji uoči lanjskog Porina i svi su se složili da je to bila čarobna večer. Mogu reći da nište manje od čarolije ne očekujemo ni ovog puta. Massimo i pulska Arena dva su branda iza kojih će Narodni radio uvijek ponosno stati”, kazala je Lidija Balija, glazbena direktorica Narodnog radija.

Ulaznice za koncert od danas su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, na www.eventim.hr i u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Maksimirska 16, Branimir centar i Varšavska 13).
Ulaznice po znatno povoljnijoj cijeni, 100 kn za parter i 120 za tribine, bit će u prodaji do 01. srpnja, a nakon tog datuma prodavat će se po cijeni od 150 kn (parter), odnosno 170 kn (tribine).  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene