Jedan od najpoznatijih dalmatinskih tenora Marko Škugor objavio je novi spot za singl "Za tebe bi učinio sve"!

Galerija


Dobitnik brojnih festivalskih nagrada godišnje ima preko 100 nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji što potvrđuje i njegov prvi koncert u Lisinskom koji je bio rasprodan čak 12 dana unaprijed.

Vezani članci Sandro Lučić (Foto: Zlatko Gotovac) Mladi glazbenik Sandro predstavlja novi singl „Izgubljen sjaj"! Marko Škugor (Foto: Screenshot) "Vagabundu": Marko Škugor snimio novu himnu Dalmacije!

Kruna njegova rada duet je s legendarnim Oliverom Dragojevićem “Samo s tobom sam upoznao ljubav” koja ga je lansirala u sami vrh hrvatske glazbene scene.

Marko predstavlja svoj novi spot "Za tebe bih učinio sve", za koji tvrdi da je nasljednik hita “Samo s tobom sam upoznao ljubav”. Spot je sniman na jedrilici uz prekrasne prizore Jadranskog mora koje je pomalo zasjenila ljepotica koja glumi Markovu odabranicu u spotu. To je prva pjesma na istoimenom albumu koji je nedavno objavila diskografska kuća Scardona.

''Moj dan, moj san, sve si za mene, sve što mi srce raduje.“

U ovom stihu sadržan je smisao cijele pjesme. Čvrsto vjerujem da je ovo nasljednica pjesme „Samo s tobom sam upoznao ljubav“ u suradnji s pokojnim Oliverom. Nazvao bih je njezinom 'mlađom sestrom'. Vjerujem da će u svima probuditi ono što je prvim slušanjem probudila u meni – kazao je Marko Škugor.

Marko paralelno s uspješnom samostalnom karijerom djeluje kao član Četiri tenora koji su u kratkom vremenu postigli veliki uspjeh što potvrđuje i njihova priprema za veliki koncert koji će imati 21. rujna u Ciboni.
Ovaj šibenski slavuj dokaz je kako uz puno truda i rada nema dovoljno velikih prepreka i kako je samo nebo granica.