Marko Rudelić je novo ime na domaćoj kantautorskoj sceni. Pogledajte premijeru njegovog novog spota.

Galerija


"Živimo na rubu“ nova je pjesma kojom mladi hrvatski kantautor Marko Rudelić gradi svoju uspješnu glazbenu priču. Senzualna skladba govori o intimnom odnosu dvoje ljudi koji je slobodan od definicija i okvira, trajanja. Slobodno je to emocionalno kreiranje koje se događa u jednom susretu.

Vezani članci Bang Bang Bang Bang u vatrenom spotu za novi singl progovorili o 'bolesti' modernog doba Lusha (Foto: PR) Premijera spota: Talentirana Lusha predstavlja novi singl i video spot za ''Za ljubav stvorena''

"Živimo na rubu je priča o igri moći u ljubavnom odnosu. Sve ono za čime žudimo i što otkrivamo tek kada smo u intimnom odnosu, sve što držimo samo za sebe dok se ne pojavi osoba uz koju skidamo masku i oslobađamo se. To je "Živimo na rubu". I još mnogo više ako vi to želite.", o novoj pjesmi kaže Marko.

Marko Rudelić je novo ime na domaćoj kantautorskoj sceni. Glazbom se bavi od svoje desete godine, a prve nastupe imao je kao ulični svirač. Svoj prvi kantautorski nastup održao je 2012. godine, a do danas je iza njega preko 300 svirki – autorskih te s cover bendovima. Tri godine kasnije na Bandcampu izdaje svoj prvi EP “Sati’, folk&blues orijentacije. Pjesma „Živimo na rubu“ treći je singl nakon pjesama „Gdje si sad“ i „Krug“ kojim mladi autor najavljuje svoj prvi dugosvirajući nosač zvuka. Imena ‘Momentum’ riječ je o albumu koji je stilska mješavina poprocka, bluesa, soula s jazz prizvukom.

„Živimo na rubu“ u cijelosti autorski potpisuje Marko Rudelić koji je autor glazbe i teksta.Za aranžman su zaslužni Lari Šain, Ervis Pintar, Vladimir Kuzman, glazbeni producent je Lari Šain, a sve je snimano u Studiju Triban.

Za pjesmu je snimljen i spot koji vizualizira ljubavni odnos, a koji je režirali Tena Gašparac i Dinko Čvorić – Doringo. Uz glazbenika u njemu se pojavljuje i mlada glumica Petra Tunjić.

Franka raznježila obožavatelje novom obiteljskom fotografijom: "Moji dečki i moje more. Puse"