Tek su mu 23 godine, a Marko Kutlić iza sebe ima već bogatu glazbenu karijeru. Uz glazbu, najveća su mu ljubav u životu njegova djeca, kojoj je posvetio svoju novu pjesmu.

Galerija


Mladić za kojim uzdišu brojna ženska srca, a koji je, malo je reći oduševio publiku i struku prvim samostalnim singlovima ''Srce se spasilo'' i ''Usne tvoje'', pripremio je novo "eksplozivno" glazbeno iznenađenje. "Sam protiv svih" naziv je nove pjesme i videospota Marka Kutlića.

Vezani članci Matija Cvek - 1 Vodimo vas iza kulisa 68. izdanja Zagrebačkog festivala: U backstageu sve vrvi od zanimljivih priča naših zvijezda! Marko Kutlić Naš pjevač sasvim iskreno o vjeri zbog koje je bio i osuđivan: ''Mislim da je svaki dan prilika za novo obraćenje..''

Marko Kutlić (Foto: PR)
Marko Kutlić (Foto: PR) Foto: PR


Njegove izvedbe i interpretacija pjesama su sve samo ne uobičajene, a Marko je i ovoga puta ostao vjeran sebi te je glazbenu letvicu dignuo jako visoko. Iznimna količina energije, ali i istodobna mirnoća nastupa nešto su što se ne sluša i viđa svaki dan, posebno kod mladih glazbenika, ali on to radi jednostavno.

"Sam protiv svih" pjesma je velikog značenja i duboke poruke, kazao je Marko: "Pjesma govori o ljubavi, koja je neiscrpan izvor inspiracije i za mene jedini smisao postojanja. Iako naizgled možda zvuči kao obična ljubavna pjesma, kada se malo dublje zaviri u tekst, može se vidjeti da je riječ o duhovnoj pjesmi, koja ne govori o ljubavi između muškarca i žene, već o univerzalnoj ljubavi, koja je pokretač cijelog svijeta i svemira. Ovu pjesmu posvećujem svojoj djeci, koja su mi najveća radost i motivacija u životu." 

Marko Kutlić (Foto: PR)
Marko Kutlić (Foto: PR) Foto: PR

Perfekcionist Marko ništa nije prepustio slučaju pa su se zbog snimanja videospota on i ekipa zaputili na sjever Italije, u idilični gradić Sirmione na obalama jezera Garda.
"Zašto smo odabrali Italiju? Zato što su moja braća producenti i ovoga puta autori Igor Ivanović i Marko Vojvodić, napravili zanimljiv spoj modernog zvuka i nama bliskog mediteranskog. Potrudili smo se, uložili smo velike napore u snimanje pjesme i videa, jako smo uzbuđeni i vjerujemo da će i ova pjesma postati dio vas."

Marko Kutlić (Foto: PR)
Marko Kutlić (Foto: PR) Foto: PR

Zadovoljstvo pjesmom, videospotom, ali i cjelokupnim odnosom s Markom, nisu krili ni autori pjesme Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji zajednički potpisuju glazbu, tekst, aranžman, produkciju i video. "U vrlo kratkom vremenu, postali smo jako bliski prijatelji. A kada si s nekim blizak, može se reći da s njim proživljavaš sve što ti život stavi na stol. Tako je pjesma i spot 'Sam protiv svih' nastala kao odraz Markova trenutnog stanja u životu. Nimalo lagan period, prožet jakim emocijama s naše strane, opisan je stihovima, upućenim njegovoj najvećoj ljubavi - djeci, za čiju će ljubav on uvijek biti spreman učiniti sve!"