Marija Jelovečki predstavila je snažnu baladu "Sanjam još brod" u romantičnom zagrljaju s poznatim glumcem!

Galerija Marija Jelovečki - 1 Marija Jelovečki - 2 Marija Jelovečki - 3 +2 Marija Jelovečki - 4

Talentirana pjevačica Marija Jelovečki odlučila je publiku počastiti s nečim sasvim neočekivanim te je, za razliku od prva tri brza singla s kojima se predstavila široj javnosti, snimila snažnu baladu "Sanjam još brod" koja će vas očarati na prvo slušanje i gledanje.

Pjesma "Sanjam još brod" govori o posebnoj vrsti ljubavi koju Marija izuzetno cijeni, o ljubavi koja se strpljivo čeka:
"Osobno smatram da je ljubav ono što pokreće svijet, što nas motivira i raduje i cijeli život držim se toga da je bitno voljeti i biti voljen. Svaki slobodni trenutak provodim u Dalmaciji te sam imala prilike upoznati puno žena čiji su muževi pomorci. Nemojte me krivo shvatiti, svaka ljubav nosi nešto svoje i posebna je na svoj način, ali meni osobno, ovo je jedan poseban oblik ljubavi. Ljubav koja se strpljivo čeka. Slike ljubavi koja se strpljivo čeka duboko su mi se urezale u pamćenje stoga ovu pjesmu posvećujem svim snažnim ženama koje čekaju svoje voljene da se vrate s dugog puta."

Mladoj 20-godišnjoj glazbenici u prekrasnom, romantičnom spotu društvo pravi hrvatski glumac Konstantin Haag kojeg je publika imala prilike upoznati u domaćim sapunicama. Konstantin je pun riječi hvale za mladu pjevačicu: "Sretan sam što sam imao priliku biti dio ovog projekta, a Marija je divna, spontana i talentirana. Pjevačima nije lako snimati spotove i izaći iz zone komfora, pokazati glumačku vještinu i ispustiti mikrofon iz ruke. Sjajno se snašla! Za estetiku spota i emocije prikazane u njemu zaslužna je Nevena Vukes. Nevena točno zna što želi i ima sposobnost objasniti svaki detalj. Iako sam bio samo mali dio spota, vidio sam kako je ekipa iz Marijinog tima vrlo uigrana te da snimaju i rade iz ljubavi prema glazbi. S takvim ljudima jednostavno moraš stvoriti nešto lijepo."

Marijin glazbeni producent Marko Vukes sretan je i ponosan što njegova uzdanica vokalno sazrijeva i napreduje iz pjesme u pjesmu. Napominje kako svaki singl pomno bira i priprema te se u njezinom glasu kroz ovu baladu osjeća neki novi, sigurniji i dublji izričaj.

"Sanjam još brod" u izdanju Croatia Recordsa glazbeno potpisuju Marko Vukes i Toni Ćosić iz Rubikon Sound Factoryja, snimatelj spota je Antonio Čukoić, dok je za tekst pjesme i video spot zaslužna Nevena Vukes.

Redateljica i glumica Nevena Vukes spot za "Sanjam još brod" režirala je u visokoj trudnoći te joj je to zadnji set prije odlaska na službeni porodiljni, no dodaje kako je ovo za nju izuzetno emotivan projekt: "Postoje pjesme koje ne zahtijevaju komplicirane scenarije za video spot, ali zato zahtijevaju istinite i životopisne osjećaje, a jedan od njih je i ljubavni osjećaj čežnje za voljenim... Marija i ja smo vrlo pažljivo pristupile potrazi za glumcem koji će nam u tom pothvatu pomoći. Radosna sam što je moj kolega Konstantin Haag tako ozbiljno i profesionalno pristupio svom zadatku i složio se sa mnom da je upravo 'odigrati ljubav' danas nikad teže. Ljubav se osjetila još na samom setu. Znala sam da smo ‘ulovili osjećaj’, Marija i Konstantin su imali bezuvjetno povjerenje u mene i jedva sam čekala montažu da sve posložim u ovu prekrasnu priču koja je sada pred publikom."

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju