Ovaj vikend u Kneževom dvoru u Dubrovniku, održana je promocija albuma 'Berači soli' i predstavljanje knjige 'Fleur de sel' Nikše Kušelja.


Koncert  Nikše Kušelja nisu propustili brojni Nikšini prijatelji iz javnog života poput: Perica Martinović, Doris Šarić Kukuljica, Amela Čilić, Andro Vlahušić, Joško i Višnja Juvančić i brojni drugi. Bila je tu i njegova djevojka fotografkinja Mara Bratoš koja je njegova najveća potpora, a tokom cijelog ljeta se nisu odvajali jedno od drugoga.

Album nam donosi atmosferu mediteranske glazbe i uvodi nas u svijet slikovitih asocijacija na ljetno kino, Dubrovačke ljetne igre, bose noge, nonu i klavir, akvarij te brodove i luke. Kao rođeni Dubrovčanin Nikša nam dočarava atmosferu Grada kroz sjećanje na svoje djetinjstvo.

Vezani članci PR Pročitajte kako su ovi sretnici gledali finale EURO 2020 Dubrovački gradonačelnik zaprijetio ugostiteljima Gradonačelnik Dubrovnika zaprijetio ugostiteljima: ''Tko se ne bude pridržavao pravila, oduzimamo odmah javne površine na godinu dana''

>> Jesu li u vezi ili ne? Nikša Kušelja i Mara Bratoš no ipak su snimljeni zajedno!

Zbirka pjesama se sastoji od tri dijela: „Fleur de sel“ dotiče nesvjesno u nama, „Rijetki petci i zgužvani ponedjeljci“ čine pjesme o stvarnosti, filmu i kazalištu, dok „Festival-karneval-funeral“ otvara stvarnost i realitet oko nas.

Nikša Kušelj poznati je hrvatski glumac. Značajnije uloge ostvario je u filmovima „Konjanik“ i „Generalov carski osmjeh“, te u seriji „Jesen stiže dunjo moja“. Kao član ansambla HNK u Zagrebu istaknuo se u predstavama „Prosjačka opera“, „Macbeth“ i „Konji ubijaju zar ne“.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook