NAKON ČETIRI GODINE

Maksim Mrvica ponovno pred zagrebačkom publikom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon 2012. godine, kada se za njegov koncert tražila ulaznica više, najprodavaniji crossover pijanist na svijetu vraća se u Zagreb.

Koncert jednog od najboljih svjetskih pijanista i njegova benda održat će se 16. veljače 2016. s početkom u 20 sati u velikoj dvorani KD Vatroslava Lisinskog. Kao i uvijek dosad, publika ponovo može očekivati vrhunski nastup i neprocjenjivo iskustvo, postajući dio jedinstvene glazbene priče Maksima Mrvice. Njegovi koncerti i nastupi uvijek donose posebnu energiju, a njegove crossover izvedbe ostavljaju bez daha, spajajući sve najbolje iz njegova bogatoga glazbenog opusa.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Maksim Mrvica 21. srpnja otvara Lokrumske večeri, Stefan Milenković poziva na ples!

Zapravo, ništa se manje i ne može očekivati od glazbenika čiji su albumi prodani u više od 4 milijuna primjeraka u čak 57 zemalja širom svijeta. Iznimno popularan u cijelom svijetu, Maksim Mrvica svakim novim koncertom potvrđuje svoj zvjezdani status, a duga stanka koju je imao u Zagrebu najbolja je pozivnica svima onima koji vole glazbu te odlična prilika da među posljednjima prisustvuju završetku velike promotivne turneje njegova novog albuma Croatian Rhapsody koju je do sada vidjelo preko 70.000 ljudi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene