Sjajan provod!

Makedonska glazbena diva Kaliopi s albumom 'Melem' kreće na veliku koncertnu turneju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Turneja započinje 23.10. koncertom u Tuzli, Bosanski kulturni centar, nakon Tuzle slijedi 24.10. Sarajevo, BKC, te Zenica, 25.10. u Narodnom pozorištu.

uskoro kreće velika koncertna turneja pod nazivom 'Melem'. Mnogobrojnim koncertima koji će se održati u sklopu regionalne turneje od 23.10. pa sve do 20.11., Kaliopi će pokazati ono najbolje iz svoje dugogodišnje i nadasve bogate glazbene karijere. Publika će imati prilike uživo čuti starije pjesme, ali i one novije sa aktualnog albuma 'Melem' po kojem je turneja dobila ime.

Turneja započinje 23.10. koncertom u Tuzli, Bosanski kulturni centar, nakon Tuzle slijedi 24.10. Sarajevo, BKC, te Zenica, 25.10. u Narodnom pozorištu.

Nastavak turneje 'Melem' slijedi koncertima :

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte video Pjevačica otkrila tajnu kako ostati u dobrim odnosima s bivšim mužem!

26.10. Mostar, Dvorana Stjepana Kosača
10.11. Beograd, Sava Centar
20.11. Zagreb, KD Lisinski

Kaliopi je svoj posljednji album 'Melem' na kojem se nalazi deset pjesama snimala u Makedoniji, Njemačkoj i Švicarskoj uz gostovanja vrhunskih glazbenika iz cijele regije.
˝ Već duže vrijeme živim sa „Melemom“ i jedva čekam da krenemo sa koncertima, jer to je trenutak u kojem sam najbliže publici i kada si možemo priuštiti neposrednu čaroliju koja se ne može pronaći na albumu. Sretna sam žena i želim svoju sreću prenijeti i na druge, ali sa druge strane kada pjesma traži, možemo zajedno i da zaplačemo! ˝ - kazala nam je Kaliopi uoči početka spektakularne koncertne turneje koja je pred nama.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene