Spot za pjesmu "Ilegalno" Maja Šuput snimala je četiri dana u Dubaiju, a u videu gostuje i top-model Izu O.

Galerija


Najveći grad luksuza, arapska metropola Dubai, Nikki Beach Resort & Spa Dubai koji se nalazi u samom srcu četvrti Jumeirah, pijesak, dine, pustinja samo su neke od lokacija na kojima je Maja Šuput snimila visokobudžetni spot za najnoviju hit-pjesmu "Ilegalno". 

Vezani članci Maja Šuput Šuput s ovakvom frizurom još nismo vidjeli, a "mačkasta" haljina koju nosi sigurno će se komentirati - nije za svakoga! Maja Šuput Nije joj dosadno: Nedostaju joj koncerti, ali Maja se sredila i snašla pa otkrila kako će provesti dan

Pjesmu Ilegalno napisao je poznati tekstopisac Dušan Bačić, glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, koji je s Denisom Mevljom napravio aranžman. Osim impresivnog Nikki Beach Resorta i vruće pustinje Maja se prema scenariju isplaniranom do posljednjeg detalja u režiji Dominika Roberta Balaško vozila u Mustangu ulicama uzavrelog Dubaija, a glavna muška uloga u spotu dodijeljena je top-modelu iz Dubaija Izu O.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on


U već dobro poznati grad Maja se uputila sa cijelom svojom ekipom, stilistom i prijateljem Markom Grubnićem, vizažisticom Ladom Mitrašinović i frizerkom Valentinom Čajo.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

''Spot je sniman puna četiri dana, u njega je uloženo puno truda i rada te vjerujemo kako će se svidjeti publici koja će uživati gledajući ga kao što smo i mi uživali snimajući ga. Kako bismo izbjegli turiste, morali smo snimanje započeti svako jutro u 7 sati, što znači da je ustajanje i spremanje počinjalo već u pet. Nakon snimanja opuštali smo se u čarima gastronomske ponude koje Dubai ima napretek, a s obzirom na to da noćni život toga grada znam napamet, iskoristili smo svaku minutu na putovanju. Ugodno smo bili iznenađeni modelom kojeg smo uzeli preko tamošnje modne agencije jer je bio zaista profesionalan i simpatičan, a njegovo znanje pojedinih riječi našeg jezika nasmijalo je cijelu ekipu do suza'', kazala je Maja.

Po povratku iz Dubaija Maja nastavlja u svom tempu, očekuju je brojni nastupi po cijeloj Hrvatskoj, a već od lipnja kreće na veliku turneju duž Jadranske obale, a na koncertima će svoje mjesto svakako naći i novi Majin hit Ilegalno.