Spot ''The show must go on'' objavljen je danas, na 25. obljetnicu pjevačeve smrti.


2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser, danas su objavili spot za pjesmu “The Show Must Go On” (Queen). Energičnom i emotivnom izvedbom poznatog hita, Luka i Stjepan odali su počast nikad prežaljenom karizmatičnom frontmanu grupe Queen, Freddieju Mercuryju. Slavni je pjevač preminuo na današnji dan, 24. studenoga 1991., a ova je pjesma samo jedan od bezvremenskih hitova iz bogatog opusa Queenovaca.

Vezani članci Slika nije dostupna 2CELLOS Priredili koncert za pamćenje Slika nije dostupna DJ PHAT PHILLIE i DJ BIZZO BODEGA Na afteru 2CELLOS koncerta

“Napokon je došla na red i pjesma grupe Queen. Oduvijek smo to htjeli napraviti, a 25. obljetnica smrti Freddieja Mercuryja bila je savršena prilika da mu napokon odamo počast”, rekao je Stjepan Hauser. Spot je snimljen u Zagrebu, u kazalištu Trešnja, obiluje atraktivnim, apokaliptičnim vizualnim efektima, a režirao ga je Zdenko Bašić.

Slavni violončelistički dvojac trenutačno je u Australiji, a početkom sljedeće godine za Sony Masterworks/Menart objavljuju novi, četvrti studijski album na kojem će objaviti obrade poznatih filmskih tema.

U proljeće 2017. 2CELLOS nastupaju Beogradu i Ljubljani:
25. 3. 2017. Beograd, Kombank Arena
7. i 8. 4. 2017. Ljubljana, Arena Stožice