zadnji pozdrav ljetu

Novo ime na domaćoj kantautorskoj sceni: Ova dama objavila je odličan prvi singl "Delta" koji prati i prekrasan video

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je već glazbenim znalcima poznata po suradnji s bendovima Kensington Lima , Yo Soy Tu Madre i Nan DeSKA?!, s pjesmom "Delta" Lovorka Sršen se po prvi put predstavlja kao samostalna glazbenica.

Lovorka Sršen novo je ime na hrvatskoj kantautorskoj sceni. Iako je već glazbenim znalcima poznata po suradnji s bendovima Kensington Lima , Yo Soy Tu Madre i Nan DeSKA?!, s pjesmom "Delta" se po prvi put predstavlja kao samostalna glazbenica.

Pogledaj i ovo Lovorka Sršen sjajan singl Novi spot hvaljene domaće kantautorice pravi je bombončić, pogledajte video za pjesmu "Tako lako" Lovorke Sršen

Glazbu za singl potpisuje Josip Radić, poznatiji kao dio Valentina Boškovića i frontmen benda Kensington Lima, tekst sama Lovorka, a produkciju jedan od najboljih producenata mlađe generacije, Jere Šešelja.

„Delta je mala posveta mom djetinjstvu i kraju u kojem sam odrasla, gdje sada provodim ljeta s obitelji. Simpatično mi je što je to prva pjesma koju sam ikada napisala i koja govori o mojim prvim sjećanjima, a onda je slučajno postala i prva pjesma koju je Josip uglazbio te prvi samostalni singl. Za muziku je uvijek dobro da je neka delta u pitanju – nekoga zapadne Mississippi, a nekoga Neretva. Volim Americanu, a imam i suradnike koji imaju sličan glazbeni senzibilitet, tako da možemo reći da iz toga dolazi najviše utjecaja ali stvaramo ne razmišljajući o žanrovima, pa kud nas odnese", rekla je Lovorka.

Mudri Brk je izrazito ponosan što je ova sjajna i talentirana glazbenica odlučila odabrati upravo njihov mikro label za izgradnju svoje karijere i tako se pridružila vrhunskim i probranim izvođačima kao što su Irena Žilić, Valentino Bošković, Neon Wife i Struja Svijesti.

"Bilo mi je jako stalo da spot zaista prikazuje lokacije iz mojih uspomena tako da je sniman u blizini mjesta Blace u dolini Neretve koja je čarobna", objasnila je Lovorka. Redatelj spota je talentirani Benjamin Strike, koji s Lukom Vidovićem iz pocket palme stvara sjajan projekt "Drop of Comfort Sessions".

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) +0 Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Tragičan kraj jedne od najljepših glumica s ovih prostora: Liječnici su je našli na podu okruženu špricama, prizor ih je šokirao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene