Slijedi i repriza!

Svjetska pop senzacija hrvatskih korijena priredila spektakl u Šibeniku, na koncert koji je rasprodan u tri sekunde došli su joj i roditelji

Lorde - 3 Lorde - 3 Tammie Arroyo/AFF-USA.com/Press Association/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Yelich i Vic O'Connor na koncertu kćeri Lorde u Šibeniku - 1 Sonja Yelich i Vic O'Connor na koncertu kćeri Lorde u Šibeniku - 2 Sonja Yelich i Vic O'Connor na koncertu kćeri Lorde u Šibeniku - 3 Sonja Yelich i Vic O'Connor na koncertu kćeri Lorde u Šibeniku - 4 Lorde - 1 Lorde - 2 +0 Lorde - 3 Galerija

Lorde je održala prvi od dva uzastopna koncerta na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, a u publici su snimljeni i njezini roditelji.

Jedna od najvećih pop zvijezda novije generacije, Novozelanđanka hrvatskih korijena Lorde, premijerno je nastupila u ovom dijelu Europe i to na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, a slijedi i repriza.

Oba koncerta u Šibeniku su rasprodana prošlog lipnja u jednom danu, a atmosfera na prvom pokazala je i zašto su ulaznice planule u svega nekoliko sekundi.

"Više od dvije godine čekala sam ovaj koncert. Kad smo pokretali turneju tražila sam da obavezno prođe kroz dvije države iz kojih je moja obitelj - Hrvatsku i Irsku", rekla je pjevačica na početku koncerta, pišu 24 sata koji su objavili i fotografije s nastupa.

Pjevačicu su u Šibenik došli podržati i njezini roditelji, majka Sonja Yelich i otac Vic O'Connor, a njihove fotografije možete pogledati u galeriji.

Turneja koja ja započela u SAD-u posebna je zbog pomno biranih lokacija koje je Lorde poželjela posjetiti, a riječ je o najboljim koncertnim pozornicama svijeta. Tako se šibenska tvrđava našla na popisu u društvu legendarnih koncertnih destinacija poput Radio City Music Halla u New Yorku, Shrine Auditorium u LA-u, Roundhouse u Londonu ili Castello di Villafranca u Veroni.

Na oba ekskluzivna koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila Novozelanđanka hrvatskih korijena podsjetit će na neke od svojih mega hitova s prva dva albuma i predstaviti novo studijsko izdanje "Solar Power".

Višestruka dobitnica Grammyja i jedna od najmlađi izvođačica koja je osvojila međunarodne ljestvice, punim imenom se zove Ella Marija Lani Yelich-O’Connor. Rođena je na Novom Zelandu, majka joj je dalmatinskih korijena, a sama Lorde posjeduje dvostruko državljanstvo.

Od kada se pojavila na sceni kao 16-godišnjakinja 2013., s najvećim hitom godine "Royals", Lorde pomiče granice alter popa i ostaje na vrhu stalno igrajući po svojim pravilima. Uopće ne koristi društvene mreže, promotivno se rijetko pojavljuje, te između albuma uzima pauze koje traju tri do četiri godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 +25 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Celebrity Luka Modrić pokazao djelić atmosfere sa svadbe Dominika Livakovića, okupila se ekipa iz snova!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 +18 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Celebrity Livakovićeva majka u kratkoj haljini pokazala vitke noge i zasjenila ostale uzvanike na sinovu vjenčanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene