Svečanom predstavljanju prisustvovale su brojne ljepotice iz javnog života, poput Ive Šulentić, Ive Leko, Ane Radišić, Jelene Glišić, Andree Andrassy, Lane Klingor Mihić te Elle Dvornik

Galerija


Ledeno hladna čaša omiljenog Somersby cidera od sad dolazi i u novom okusu – bazga limeta, a prvi su je imali priliku kušati brojni poznati. Zagrebački lounge bar Matis tako se pretvorio u cvjetnu oazu ispunjenu najfinijim mirisima i okusima, a nazdravljalo se u najopuštenijem dijelu dana, u vrijeme zalaska sunca.

Iva Leko (Foto: Bojan Zibar)
Andrea Andrassy (Foto: Bojan Zibar) Foto: Bojan Zibar

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik iznenadila fotografijom bez hlača samo mjesec dana prije rođenja drugog djeteta Ella Dvornik i Charles Pearce Jedan od najpopularnijih domaćih parova seli se iz Zagreba nakon rođenja drugog djeteta?

 

Svečanom predstavljanju prisustvovale su brojne ljepotice iz javnog života, poput Ive Šulentić, Ive Leko, Ane Radišić, Jelene Glišić, Andree Andrassy, Lane Klingor Mihić te Elle Dvornik. Za sjajnu atmosferu pobrinula su se i tri vrhunska umjetnika iz Splita, Zadra i Zagreba.

Iva Leko (Foto: Bojan Zibar)
(Foto: Bojan Zibar) Foto: Bojan Zibar

Tijekom večeri slagali su i dovršavali originalne mozaike, satkane od mnoštva slika zalaska sunca iz Splita, Zadra i Zagreba nastalih proteklog ljeta.