Ne propustite

Ljeto je sve bliže, Boudoir opet stiže!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za posljednju Boudoir večer pred ljeto, pripremili smo pravi mali cirkus!

Uz glazbene definicije Boudoir zvuka naših audio performera prikazat ćemo digitalnu izložbu fotografija pod objektivom Karmen Poznić aka Oblak Photography te akrobacije i majstorstvo žongliranja pod UV svijetlima u režiji Cirkusa Hoka Hey.

Pogledaj i ovo showbuzz U centru pažnje Ona je najljepša Hrvatica 2014. - otkrijte zašto!

Došli su iz svemira, svijetle, lete, penju se jedan po drugome, bacaju neidentificirane leteće objekte po zraku. Mora da su iz nekog drugog vremena i prostora gdje vrijede drugačiji zakoni gravitacije, a mozgovi im plutaju na granici stvarnog i nestvarnog. Uhvatite njihov flow koji će pogoditi dance floor, pa nek vas njihova energija zagrije i raspleše do ranih jutarnjih sati. Cirkus Hoka Hey je za Boudoir večer pripremio akrobatski i žonglerski show pod UV svijetlom.

Tko je tajnoviti 007?

Izložbu modne fotografije Karmen će začiniti tematikom dark art fotografija. Rođena u Zagrebu prije 24. godine, fotografijom se odlučila baviti jer smatra da ta grana umjetnosti pruža najviše prostora za stvaranje, a naročito modna fotografija kroz koju ima neograničene mogućnosti pri odabiru make-upa, frizure, odjeće, lokacija i još mnogih detalja. Oblak Photography ima iza sebe već jednu samostalnu izložbu i mnoštvo grupnih te će se sada i digitalno predstaviti na Boudoir večeri. Fotografirala je editorijale za časopis Grazia te je radila dva covera od kojih je jedan bio internacionalan.

Tom Bug, Mario Amarillo i "tanzdem" Daemia&Indigo provest će vas kroz plesni podij bez da gledate, samo slušajte i levitirajte.

Sezonski Boudoir Nights finale u Aquarius A2 klubu, 24.5.2014., subota od 23:00.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene