snimio atraktivan spot

Matteo Cetinski ima pjesmu koja će vas katapultirati na morsku obalu: "Lakše ćete prebroditi gradske vrućine"

Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 1 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Cetinski - 5 Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 3 Matteo Cetinski - 4 +0 Matteo Cetinski - 6 Galerija

Matteo Cetinski je za pjesmu "Slobodan od tebe" snimio atraktivan spot u suradnji s Turističkom zajednicom grada Rovinja.

Na redu je novi ljetni singl Mattea Cetinskog pod izdavačkom kućom Menart. Naziv pjesme je "Slobodan od tebe", a radi se o pjesmi s modernim ljetnim pop zvukom i s primjesama elektronike i chill-out vibre.

Pogledaj i ovo Matteo Cetinski - 1 Rijetko ga vidimo Zgodni brat naše glazbene zvijezde pohvalio se isklesanim torzom, a do izražaja je došla i njegova ruka prekrivena vječnim crtežima!

Za pjesmu "Slobodan od tebe" snimljen je atraktivan video spot u suradnji s Turističkom zajednicom grada Rovinja. Snimalo se na luksuznom katamaranu Lagoon46 u rovinjskom arhipelagu. Senzacionalni kadrovi Rovinja su glavna atrakcija spota. To nije klasičan video broj, već je u pitanju zapravo 'chill-out visualizer'. Radi se o vrhunski snimljenim kadrovima koji prikazuju raspoloženje više nego radnju pjesme.

"Siguran sam da će vas spot, dok ga gledate, istog trenutka katapultirati na morsku obalu. Ideja je bila da se napravi video kojeg ćemo svi gledati kako bismo se bolje osjećali nakon toliko mjeseci izolacije i kako bismo tijekom ljeta lakše prebrodili gradske vrućine dok ne dođe vrijeme da i sami odemo na more", rekao je Matteo Cetinski. 

 

Autor glazbe je Nemanja Filipović, glavni suradnik na svim singlovima Matteovog novog vala, a tekst potpisuje sam Matteo.

Novu pjesmu Mattea Cetinskog slušajte i digitalno: 
https://backl.ink/147178578

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene