Matteo Cetinski je za pjesmu "Slobodan od tebe" snimio atraktivan spot u suradnji s Turističkom zajednicom grada Rovinja.

Galerija


Na redu je novi ljetni singl Mattea Cetinskog pod izdavačkom kućom Menart. Naziv pjesme je "Slobodan od tebe", a radi se o pjesmi s modernim ljetnim pop zvukom i s primjesama elektronike i chill-out vibre.

Vezani članci Matteo Cetinski odlučio jse vratiti u glazbene vode (Foto: Dnevnik.hr) Matteo Cetinski otkrio kako se odlučio vratiti u glazbeni svijet: "Znao sam da sam u problemu" Matteo Cetinski (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Prije 25 godina publiku je osvojio hitom ''Arrivederci Signorina'', a onda se povukao sa scene

Za pjesmu "Slobodan od tebe" snimljen je atraktivan video spot u suradnji s Turističkom zajednicom grada Rovinja. Snimalo se na luksuznom katamaranu Lagoon46 u rovinjskom arhipelagu. Senzacionalni kadrovi Rovinja su glavna atrakcija spota. To nije klasičan video broj, već je u pitanju zapravo 'chill-out visualizer'. Radi se o vrhunski snimljenim kadrovima koji prikazuju raspoloženje više nego radnju pjesme.

"Siguran sam da će vas spot, dok ga gledate, istog trenutka katapultirati na morsku obalu. Ideja je bila da se napravi video kojeg ćemo svi gledati kako bismo se bolje osjećali nakon toliko mjeseci izolacije i kako bismo tijekom ljeta lakše prebrodili gradske vrućine dok ne dođe vrijeme da i sami odemo na more", rekao je Matteo Cetinski. 

 

Autor glazbe je Nemanja Filipović, glavni suradnik na svim singlovima Matteovog novog vala, a tekst potpisuje sam Matteo.

Novu pjesmu Mattea Cetinskog slušajte i digitalno: 
https://backl.ink/147178578