Lidija Bačić
Lidija Bačić Foto: PR

Iz perspektive karantene ova pjesma zvuči prilično nerealno, a nastala je nekoliko mjeseci prije ove svjetske krize, rekla je Lidija Bačić.


Spot za pjesmu "Bježimo iz grada", sniman je u stanu, u uvjetima izolacije. Lille ga je sama montirala jer je htjela pokazati da se može raditi i u ovim teškim uvjetima te je time dala potporu apelu Vlade Republike Hrvatske #ostanitedoma.

Vezani članci Lidija Bačić Raspametila fanove u oskudnom izdanju: Sasvim nova Lille u punom sjaju pokazala svoje atribute Lidija Bačić Lile u korzetu koji joj je jedva obuzdao bujne grudi, fanovi ne mogu odoljeti: "Udaj se za mene"

"Kako bih vas sve potaknula da nađete zabavu doma, budete kreativni i da nešto stvaramo u svojoj sferi i profesiji i u ovim vanrednim uvjetima, snimila sam spot u izolaciji, vjerojatno prvi spot u karanteni u regiji. Imam snimljena dva spota za pjesme "Satra" i "Trezori" koje ćete vidjeti uskoro. Mogla sam izaći s jednim od ta dva spota, ali sam u vlastitom stanu snimila spot za pjesmu "Bježimo iz grada" s nadolazećeg albuma "Revolucija" koji će, nadam se, izaći u neko bolje vrijeme u 2020. Odlučila sam se na ovu varijantu iz želje da vam skratim sate u izolaciji, da vas podsjetim da život nije stao, da moramo svi biti pozitivni i brinuti se jedni za druge, ali ostati i živi i kreativni, ne smijemo pasti. Nadam se da će vam ova pjesma bar malo pomoći u danima u vašim domovima. Tekst govori o načinu života kakav smo svi donedavno živjeli i neka vas podsjeti da ćemo ponovo živjeti na isti način koji smo voljeli i htjeli.

Iz perspektive karantene ova pjesma zvuči prilično nerealno, a nastala je nekoliko mjeseci prije ove svjetske krize i bila je realni osvrt na svijet i ljubav. Čuvajte se i radujem se koncertima i susretima sa publikom kad sve ovo prođe", izjavila je Lille.

Pjesmu potpisuju Fayo i Branimir Mihaljević.

Ona ga je upoznala s heroinom, nekoliko se puta htio ubiti, a svjetska slava ga je uništila