Lidija Bačić Lille snimila je spot za svoju najnoviju pjesme "Ne daj me".

Galerija


Lidije Bačić Lille ove je godine, na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, nastupila s pjesmom "Ne daj me“. Za pjesmu je, u Ljubljani s ekipom Neo Visuals, snimljen i službeni video spot.

Vezani članci Mario Roth treća emisija TLZP - 3 Naš miljenik žena obukao seksi kostim Lidije Bačić, poručili mu da je isti ona, a javila se i Lille da mu kaže što misli o tome! Kristina Penava Kristini Mandarini zasmetala golišava fotka Lidije Bačić pa ju je javno prozvala da ju kopira: "Još jedna u moru"

Ovim spotom, Lille je ostvarila svoju želju da ima jedan spot u kojem neće pjevati, nego će fokus biti na njezinom glumačkom talentu. U spotu za pjesmu "Ne daj me“, vidimo Lidiju u ulozi poslovne žene, pratimo jedan njezin cijeli dan, od jutra do noći i novog radnog dana. 

Saksofon je glavna tema ove pjesme stoga se tu glumac pojavljuje samo na trenutke kao saksofonist. Ostavljeno je, kao u dobrom filmskom zapletu, da sama publika procijeni da li je on samo svirač u spotu, njezina fikcija koja se pojavljuje kao imaginarna osoba u njenom danu ili je to neka njena ljubav.

"Ne daj me" je divna pop pjesma sa sjajnim tekstom, melodijom i aranžmanom koja će se naći na mom nadolazećem albumu "Revolucija". Uživala sam snimajući je i meni osobno je to jedna od najdražih mojih pjesama, uz "Prokleto dobro ljubiš", "Neka ljubav nova" i tako dalje", rekla je Lille.

Otkriveno koji je nadimak Meghan Markle dala sinu, mnogi su se iznenadili njezinim izborom