Lexington (FOTO: PR)
Lexington (FOTO: PR)

Lexington ima novu pjesmu 'Ljetne kiše'. Kako vam se čini?


Za potrebe novog spota, članovi Lexingtona našli su se u potpuno novim ulogama i pokazali da im zanimanja konobara ili slikara uopće nisu strana.

Ekranizacija nove pjesme "Ljetne kiše", momke iz Lexingtona odvela je u Istru, točnije u hrvatski gradić Grožnjan, poznat kao sjecište umjetnika i slikara. Stare kamene ulice ovog mjesta i fantastični pejzaži, upotpunili su romantičnu atmosferu pjesme, a članovi benda po prvi put su dobili i glumačke zadatke.

Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima odlučio se da snimanje novog spota u potpunosti povjeri produkcijskoj kući "E- digital".

'Na snimanju spota proveli smo se fenomenalno jer smo surađivali sa fantastičnom ekipom. Produkcija je učinila da snimanje protekne savršeno, a mi smo vrlo zadovoljni njihovim idejama. Jedva čekamo čuti reakcije publike na novu pjesmu i spot, a ujedno najavljujemo da će naš novi album biti objavljen krajem godine', poručuju članovi Lexingtona.

Lexington ima posebne planove za hrvatsko tržište, pa se nakon brojnih nastupa, do kraja godine očekuje i izlazak njihovog BEST OF albuma u izdanju HIT Records-a.

Što vi kažete na novu pjesmu ovog popularnog benda?