Premijera!

Leteći odred predstavlja novi singl ''Još jednom me spasi''!

Leteći odred (Foto: Screenshot) Leteći odred (Foto: Screenshot) Screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Leteći odred (Foto: Screenshot) Leteći odred (Foto: Screenshot) Denis Dumančić, pjevač Letećeg odreda (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Denis Dumančić, pjevač Letećeg odreda (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Denis Dumančić, pjevač Letećeg odreda (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Otvorite svoje srce za još jednu odu ljubavi te na linku u nastavku poslušajte i pogledajte što vam je pripremio Leteći odred!

Nakon fantastičnih reakcija na posljednji singl ''Hrabro srce'', ekipa iz Letećeg odreda sa svojim frontmenom Denisom Dumančićem nastavlja raditi na novim pjesmama te nam predstavljaju odličan singl ''Još jednom me spasi''.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leteći odred - 4 ''Povod je bio...'' Koja je ljepotica Denisu Dumančiću bila inspiracija za hit "Sanjao sam moju Ružicu'', a što veže Leteći odred i Psihomodo Pop?

Ovaj singl su posvetili temi koja nam je svima svakodnevna inspiracija i pokretač, najljepša priča vrijedna spašavanja, truda i borbe, a to je ljubav.

''To je priča o čovjeku koji testira život i ispituje gdje su mu granice. To pokušava dok je mlad i dopušta si da bude lud i smion. Svi u jednom trenutku shvatimo da je život prolazan, a kad se osvrneš iza sebe shvatiš da je samo ljubav bila važna i sad je moliš da te još jednom spasi, jer je ljubav vrijedna spašavanja i samo ljubav te može spasiti“, rekao nam je Denis Dumančić.

Autor glazbe je Denis Dumančić, tekst za ovaj odličan singl je napisao Fayo, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Igor Ivanović. Za spot je odabrana i vrlo zanimljiva lokacija, a to je kamenolom u Zaprešiću gdje je fantastične kadrove snimio Marko Zeljković – Zelja.

Otvorite svoje srce za još jednu odu ljubavi te na linku u nastavku poslušajte i pogledajte što vam je pripremio Leteći odred!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene