Let 3 ima spot za singl "Mazi". Ovo je nešto drugačije.


Apokaliptični spot kojim najavaljuju nadolazeći koncert koji će se održati 5. studenog u riječkoj hali Torpedo snimljen je na Metisovom odlagalištu krupnog otpada.

Vezani članci Njemačka kancelarka Angela Merkel ostajala je bez daha dok je davala izjavu (Screenshot: AP) Merkel bila bez daha dok je davala izjavu, glasnogovornik kaže da je to zato što se brzo penjala po stubama Angela Merkel (Foto: DPA/PIXSELL) Promijenili protokol nakon tremora: Merkel na svečanom dočeku premijerke Danske – sjedila

Režiju potpisuje Boris Sekulić koji o spotu kaže: "Nakon što sam prošle godine izradio spomenik Angeli Merkel, Letovci su mi iskazali povjerenje i za režiju glazbenog spota za pjesmu Mazi. Spot je zamišljen kao groteskna priča o samoći. Otpad, blizanci, zebre, sluga, svećenici, štikle, krv, vatra i svinjetina. Svi elementi koji su potrebni za dobar akcijski spot. Mrle je u zadnji tren uletio umjesto glavnog glumca i odradio fantastičnu ulogu. Do kraja tjedna ga Kusturica zove za svoj projekt."

U izradi spota sudjelovali su i Filip Tot kao direktor fotografije, Maida Srabović u montaži, za maske je zaslužna Bianka Žugelj, a glumili su Saša i Siniša Brezovac te Goran Zelić.