Zaljubljeni ljubavnici

VIDEO Hrvatski Romeo i Julija u priči koja će vas ostaviti bez daha

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Videospot za pjesmu 'Ružo Crvena' Klape Sv. Juraj snimljen je na temu tragične ljubavi Miljenka i Dobrile, najpoznatijeg kaštelanskog para.

Nakon što je legenda o nesretnoj ljubavi kaštelanskih plemića Miljenka i Dobrile iz 17. stoljeća hrvatskoj javnosti predstavljena kroz spot za pjesmu 'Ružo crvena' u izvedbi klape 'Sveti Juraj', objavljena je i priča o nesretnim ljubavnicima.

Pogledaj i ovo Klapa Sv. Juraj HRM Novi spot Premijera nove pjesme Klape "Sveti Juraj" koja je napisana još daleke 1975. godine

Posljednje pripreme za Valentinovo groznicu!

Legenda o hrvatskom Romeu i Juliji snimljena je na povijesnim lokalitetima dvorca Vitturi i dvorca Rušinac u Kaštel Lukšiću, kao i u crkvici Svetog Ivana Krstitelja gdje pokojni ljubavnici počivaju i danas.

U priči sudjeluju glumci kaštelanskog kazališta Marin Jelenčić i Nikolina Rabadan, a režiju potpisuju Hrvoje Svalina i Patrik Grgurić.

Vjerujemo kako će ususret Valentinovu ova priča biti novo nadahnuće za sve romantične i zaljubljene, ali i podsjetnica našoj javnosti kako je posrijedi, na žalost, do sada ne prepoznatljiva iznimna turistička ponuda i ne iskorišteni hrvatski kulturni brend.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene