Zabava do jutra

Ledeno glazbeno osvježenje Knockout snow festivala se vraća!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ledeno glazbeno osvježenje se vraća! Pravi lijek za vruće ljetne dane stiže ravno iz francuskih Alpi.

KnockOut Snow Festival 2014. najavljuje novu glazbenu i sportsku avanturu u jednom od najčarobnijih mjesta u južnim francuskim Alpama - Orcieresu početkom sljedeće godine od 04. – 11. Siječnja. U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije okupirat će Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji.

Pogledaj i ovo showbuzz Prava domaća atmosfera Prosinac u znaku Ljubavnika: U najbožićnijoj pjesmi ovog prosinca pojavio se i poznati hrvatski glumac

Spoj animacijskih dnevnih događanja, apres ski partija i večernjih live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene pokazao se kao dobitna kombinacija. Više od 2000 zaljubljenika u snježne sportove doputovalo je iz cijele regije u 45 autobusa. Sedam noćnih partija, šest dnevnih Apres Ski partija, dva pool partija, 11 DJ-a te pet bendova bili su zaduženi za cjelodnevne provode i zabavu o kojoj se i danas priča. Dubioza Kolektiv, Let3, Connect, R'n'B confusion, Russell Small iz Freemasonsa, DJ dvojac Frankie Headfors, DJ eM Bee, DJ Luca Montecchi nastupili su prošle godine na dvije pozornice, a ove nas godine očekuju nove glazbene poslastice početkom siječnja na najposjećenijem festivalu za mlade u Francuskoj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene