Solo karijera

Između oprosta i kajanja: Lea pokazala svoju ženstvenost

Lea Mijatović (FOTO: PR) Lea Mijatović (FOTO: PR)

Lea Mijatović predstavila je spot za pjesmu ''Između oprosta i kajanja''.

Za Leu Mijatović mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala, a prošla godina bila joj je i više nego uspješna. Hrabro je početkom 2017. godine krenula u solo karijeru, što se pokazalo kao pun pogodak.

Pogledaj i ovo Lea Mijatović - 2 Malo žešći zvuk Poslušajte koju to važnu poruku koju Lea Mijatović prenosi u novom singlu: "Ušla je u moje srce"

Pjesme „Ti me jedini znaš“ i „Ljubi me“ odlično su prošle kod publike, a Lea sa svojim producentskim timom i dalje radi punom parom.

S producentsko-autorskom ekipom iz deciBel Studija Lea surađuje od početka svoje solo karijere, a dečki, osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević, potpisuju i režiju novog spota.

Lea Mijatović (FOTO: PR) Lea Mijatović (FOTO: PR)

Pjesma koju su napisali Igor Ivanović i Marko Vojvodić oduševila je i stručni žiri Zagrebačkog festivala, pa će tako Lea 26. siječnja nastupiti na tom cijenjenom festivalu koji je jedan od najstarijih u ovom dijelu Europe.

„Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također, mislim da smo napravili i vrhunski spot jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno – ističe pjevačica Lea Mijatović.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene