novi spot

Glazbenica Lana S. objavila pjesmu "Sigurno u treću" prožetu zanimljivim spojem nekoliko instrumenata

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Instrumentalistica Lana S. koja vrhunski svira klavir, flautu, saksofon, a znanje koje je stekla na prestižnim sveučilištima, uspješno je primijenila na svoju samostalnu karijeru.

Lana Škrgatić je Akademska glazbenica i multiinstrumentalistica iz Zagreba, školovala se u “The Purcell school of music” i “The Royal Conservatoire of Scotland”.

Pogledaj i ovo showbuzz stigao novi hit Severina objavila novost koju su njezini fanovi željno iščekivali: "Falili ste mi, nadam se da sam i ja vama"

Instrumentalistica koja vrhunski svira klavir, flautu, saksofon, a znanje koje je stekla na prestižnim sveučilištima, uspješno je primijenila na svoju samostalnu karijeru.

Javnosti se predstavila početkom godine pjesmom 'Naš svijet', a radio postaje su prepoznale kvalitetu pjesme, drugačiju izvedbu i zanimljiv spoj raznih instrumenata koji se prožimaju kroz samu pjesmu, a svaka u izvedbi upravo Lane S. Podrška mnogih radio postaja koja je svakom izvođaču bitna, Lani S. je dala veliku potvrdu da ono što radi i način na koji radi je itekako dobrodošao u eter. Taj vjetar u leđa, Lana S. je iskoristila kako bi publici predstavila samo najbolje od sebe te je upravo zato došlo vrijeme za novu pjesmu.

Sigurno je zakoračila dalje te je sada došlo vrijeme za novu pjesmu, naziva 'Sigurno u treću'.

"U ovoj sam pjesmi uživala u snimanju i sviranju saksofona koji je jedini instrument za koji nemam formalno obrazovanje, ali ga obožavam jer kroz njega mogu najljepše dati emociju", otkrila je Lana S. Tekst i glazbu potpisuje Lana Škrgatić, koja se i ovom pjesmom želi predstaviti kao autorica, dok uz nju na aranžmanu sudjeluju Dragomir Herendić i Ivan Puž. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene