Lana Škrgatić
Lana Škrgatić Foto: Hrvoje Golubić

Instrumentalistica Lana S. koja vrhunski svira klavir, flautu, saksofon, a znanje koje je stekla na prestižnim sveučilištima, uspješno je primijenila na svoju samostalnu karijeru.


Lana Škrgatić je Akademska glazbenica i multiinstrumentalistica iz Zagreba, školovala se u “The Purcell school of music” i “The Royal Conservatoire of Scotland”.

Vezani članci Goran Karan Goran Karan predstavlja novi singl „Baš me briga“, zahvaljujući ovom projektu upustio se i u nešto sasvim drugačije Tragovi “Zemljo moja ponosna” novi je navijački hit, spot je sniman sa stotinjak navijača: "Vruće je, ali atmosfera je odlična!"

Instrumentalistica koja vrhunski svira klavir, flautu, saksofon, a znanje koje je stekla na prestižnim sveučilištima, uspješno je primijenila na svoju samostalnu karijeru.

Javnosti se predstavila početkom godine pjesmom 'Naš svijet', a radio postaje su prepoznale kvalitetu pjesme, drugačiju izvedbu i zanimljiv spoj raznih instrumenata koji se prožimaju kroz samu pjesmu, a svaka u izvedbi upravo Lane S. Podrška mnogih radio postaja koja je svakom izvođaču bitna, Lani S. je dala veliku potvrdu da ono što radi i način na koji radi je itekako dobrodošao u eter. Taj vjetar u leđa, Lana S. je iskoristila kako bi publici predstavila samo najbolje od sebe te je upravo zato došlo vrijeme za novu pjesmu.

Sigurno je zakoračila dalje te je sada došlo vrijeme za novu pjesmu, naziva 'Sigurno u treću'.

"U ovoj sam pjesmi uživala u snimanju i sviranju saksofona koji je jedini instrument za koji nemam formalno obrazovanje, ali ga obožavam jer kroz njega mogu najljepše dati emociju", otkrila je Lana S. Tekst i glazbu potpisuje Lana Škrgatić, koja se i ovom pjesmom želi predstaviti kao autorica, dok uz nju na aranžmanu sudjeluju Dragomir Herendić i Ivan Puž. 

Zaručnica Ćaleta-Cara baš blista u trudnoći, pokazala je i kako izgleda u kupaćem kostimu

Zamalo nije otišla na Eurosong, a sad je među favoritima za pobjedu, iako mnogi tvrde da je pjesma plagijat