Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iggy Pop, James Williamson, Scott 'Rock Action' Asheton i Mike Watt na basu umjesto preminulog Rona Ashetona, okupili su se nakon zadnjeg albuma 'Raw Power' iz 1973. godine!


Legendarni glazbenik James Newell Osterberg ili jednostavno i jasno IGGY POP, nakon nekoliko godina studijske pauze s grupom The Stoogies objavio je album 'Ready to Die' kojeg su najavili singlom 'Burn'.

>> Nmusic pored NOFX-a i Iggy Popa dovodi i Editorse!

Vezani članci Slika nije dostupna Počeo je osmi INmusic festival! Slika nije dostupna INmusic pored NOFX-a i Iggy Popa dovodi i Editorse!

Uvijek ekscentrični Iggy, gitarist James Williamson, bubnjar Scott 'Rock Action' Asheton i Mike Watt na basu umjesto preminulog Rona Ashetona, okupili su se nakon zadnjeg albuma 'Raw Power' iz 1973. godine. Novi album je poput vremeplova u tu godinu i ili čak 1977. kad je Iggy s Williamsonom objavio 'Kill City' ili dvije godine kasnije 'New Values' kad je rock'n'roll obilježio milenij.

Iggy Pop ili 'kum punka' izgradio je zavidnu karijeru unatrag četrdeset godina. Sa Stoogesima te tijekom solo karijere snimio je brojne albume, skladao filmsku glazbu, čak se poigravao jazzom i countryjem, a u 66. godini još nije spreman za mirovinu!

Što se tiče odluke da snime novi album nakon 1973. godine, Iggy komentira ovako: 'Moja motivacija da napravim novu ploču s grupom sada više nije osobna stvar. To je je***a svinjarija koju imam - je***u grupu koja i kad je stara stvara je**** stvari. Oni se ne šetaju po pozornici i prave važni samo za hrpu je***e love', rekao je Iggy u svom stilu.

Kako zvuči novi materijal i legendarni hitovi, imat ćete priliku čuti na ovogodišnjem INmusicu koji traje od 24. do 26. lipnja na Jarunu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook