Kultni zagrebački koncept bar Tesla Power House proslavio je drugi rođendan. I


Kultni zagrebački koncept bar Tesla Power House proslavio je drugi rođendan. Iako broji malo godina, Zagrepčani i njihovi gosti brzo su zavoljeli ovu urbanu oazu koja zanimljivim sadržajem ispunjava naše slobodno vrijeme. Proslava rođendana Tesle traje posljednjih dana, a u veseloj atmosferi i glazbi uživali su i jedan od najboljih svjetskih tenisača Marin Čilić, voditeljica Ana Radišić, David Vurdelja i Petar Radojčić Bizzo iz Bolesne Braće, rukometni golman Mirko Alilović, Tomo in der Mühlen, bivši saborski zastupnik Josip Bilaver te mnogi drugi.

Vezani članci Ofenbach DJ duo Ofenbach i njihovi hitovi bit će zaslužni za skori spektakl u Rovinju! Iva Alilović (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Evo čega se supruga našeg rukometaša odrekla u korizmi: ''Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati''

Vrhunski i inspririrajući ambijent Tesle posebno dolazi do izražaja na sam Badnjak koji je pred nama. Već tradicionalno, treću godinu zaredom u Tesli će u popodnevnim satima nastupiti Frajle. Brojni hitovi ove omiljene nam grupe na Badnjak uključuju i božićne pjesme pa je događaj koji se ne smije propustiti.

Jedinstveni interijer ovog koncept-bara posvećen je osobi čije je djelovanje promijenilo svijet – velikom izumitelju Nikoli Tesli. Originalni predmeti kao što su motorkotač te brojni drugi proizašli iz pogona tvornice Tesla inspiracija su svim mladim kreativcima i neafirmiranim umjetnicima čija djela tek dolaze.